Nie tylko ja , zresztą. Na forum były i adresy a w necie jest mnóstwo wiadomości o nich . 1 grosz to jest może nie warte a jak ktoś sprzedał po 6 po 1 kupić może warto zaryzykować. Komornik cołość sprzeda za... 500 kzł ! Dziwne że to jeszcze nie spadło , pewnie kwestia miesiąca. Pamiętajcie nigdy takich spółek. Powoli polowanie na grubą zwierzynę !
Redaktorek też ostrzegał ( byli mądrzejsi ) ale później wygłuuuuupił się !! Albo udawał bo jest powiązany z cerkiem czy ludzmi na forum . Jakby nie obiecywał i nie mącił to pewnie duzo inwestorów by mu uwierzyło.
Sądziłem że do miesiąca na grosz spadnie a tu pewnie jutro , haha!! do miesiąca to 0.2-5gr. Tak więc czekam na komornika za 400k jeśli jest bez obciążeń to sam wezmę . Teraz ja radzę sprzedać i zapomnieć o stracie. Odrobicie ze mną szybko!
A tymczasem wkrótce łowy na coś wyjątkowego może być z kilkaset % jak się okupie to podam.TYLKO twardym!! Na rok- dwa. i nie trzeba slęczeć przed giełdą!
macsz racje to nie Veno gdze stoi na sprzedazy 20 mln akcji i straszy to łatwiej rozbujac a grubas sie znajdzie by łyknac 100% jeszcze nie tak dawno podbili do 10gr a dzis 3 gr
Zalosne kundelki, ktore szczekaja teraz jak widza co sie dzieje.
Zobaczymy za kilka miesiecy, gdzie bedziecie zalosni inwestorzy
KUPUJ JAK SIE KREW LEJE !!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle w temacie :)