Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 10/2011
data dodania 2011-11-15 08:36:41
spółka "D&D" Spółka Akcyjna
Zawarcie umowy agencyjnej z przedstawicielem w Niemczech
Zarząd Spółki D&D informuje, że spółka otrzymała podpisaną umowę agencyjną z firmą SFERA Gmbh z siedzibą w Bergneustadt, na mocy której SFERA Gmbh została agentem D&D na terenie Niemiec oraz krajów Europy Środkowej i Wschodniej.
Umowa ta stanowi bezpośrednią realizację strategii rozwoju Spółki zakładającą ekspansję na rynki europejskie.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu ASO
Osoby reprezentujące spółkę:
Daniel Śpiewak - Prezes Zarządu
Damian Zagórski - Członek Zarządu
To o czym mówiłem,nawet do końca notowań PP akcje nie wytrzymały.Dziś "trach" PP i zaraz akcje cały zeszłotygodniowy dorobek zaprzepaściły ponad -21% LOL
Nie zapominajmy ,że jeszcze odcięcie PP,dopiero sie zrobiło czerwono...na koniec tygodnia poniżej 0,50zł
A to nie ma po notowaniach PP odcięcia kursu akcji ?? Coś tak kiedyś mi się obiło o uszy,może sie myle to pierwsze PP jakimi się zajmuje do tej pory nie miałem styczności z tym problemem;p
No i wsio.Kto miał sprzedać PP to już sprzedał,a kto kupił nowe akcje teraz będzie jak najprędzej je wywalał,bo kurs poleci... Nie wiem dlaczego jeszcze takie duże zainteresowanie tymi PP było,nie sądze ,że ludzie chcą kumulować swoje akcje DXD.Może taki duży wolumen był tylko z tego powodu,gdyż po prostu kierowano się tylko chęcią handlu samych PP a nie chęcią nabycia nowych akcji.
Info super tylko kurs dodupy hehe chcialem cos dokupic ale widze ze z ukrytego wali na 1.25 wiec niech sie pocaluje w dupe spadam stąt pozdr. ide na Fachowcy pl.
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80452/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierow-wartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.