• SĄ WYNIKI Autor: ~komp [77.65.100.*]
    SUPER !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    no ja tu szału w wynikach nie widzę, choć jest lepiej niż ostatnio
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~aa [217.113.228.*]
    wyniki uwazam za przyzwoite jak n a obecna chwile

tak czy owak zobacz ile kompap stal ro k temu a ile stoi teraz - tyle samo! a wartocssc ksiegowa zwiekszyla sie dwukrotnie! o czym to swiadczy ? o zasiegu wybicia
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~lipka [193.33.175.*]
    Wskażniki rok do roku:

1.przychód +327%
    2.zysk nie da się przeliczyć bo w 2010była strata
    3.wartość księgowa na akcję: +68%
    4.Kolejny 3kwartał z dodatnim raportem
    5.grunty w Białystoku co mają być sprzedane z kilkumilonowym zyskiem
    6. inne nieruchomości i ziemie na sprzedaż
    7.restrukturyzacja częsciowo już w wynikach
    8.coraz mniejszy freefloat bo tylko RN dokupuje z rynku
    9.perspektywy

10.cena akcji: -12,30% (rok do roku)

per
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~wert [77.114.170.*]
    No wyniki moga być!
    Zaniepokoiłem się wzrostem zobowiązań ale jeszcze bardziej wzrosły należnosci -różńica na plus ok 3 mln! więć przy dobrej windykacji powinno być ok!
    Kompap ma zobowiązaine do Ozgrafu za zakup Białegostoku na ok 6,7mln -po połaczeniu tych firm zobowiązanie wyparuje.
    Watość księgowa działki bzgrafu ok 2 mln (dzisiejszy Parkiet tak podaje) a sprzedaż ok 2,7 h plus duże budowle to ponad 20 mln! w tym miejscu więc zysk może być duży!
    Jak obstawiacie zachowanie kursu jutro?
    Ja uważam ,że bedzie stabilne no chyba ,że Prezes wyposzczony po okresie zmkniętym ...

• Re: SĄ WYNIKI Autor: ~miro [77.65.36.*]
    zobowiązania wynikają z przejęć nowych zakładów, więc norma.
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~kris b [83.21.213.*]
    spolka dalej za pol-ceny.prezes lipka probuje uplynnic zbedny majatek ale zapomina ze najwazniejszy jest core-businnes i na nim powinien skupic glowny wysilek bo z tego ma byc chleb w przyszlosci
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~doktor [95.49.87.*]
    jak oceniasz ten ostatni wyskok kris?
    Ktoś zrobił demonstracje siły a później odpuścił. Mi to nie wyglądało na zakupy prezesa. On jest przebiegły i nie zachowuje się jak John Wayne i nie sprząta z prawej aż kurz się unosi;) Chociaż kto wie? Poczekamy na komunikat...
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~kris b [83.21.213.*]
    powiem szczerze ze czytanie raportow kopmpap[u to czarna magia.ale faktem jest zi mini-kwidzyn stal sie naprawde grupa kapitalowa.a ze jest spolka prywatna to wymiata zbedny majatek/oby z zyskiem/ale wg mnie uwolnione srodki powinny pojs nie na dywidendy ani skup tylko na wzrost organiczy-czyli w poligrafie-co jest core-businessem kompapu.uwolnionych srodkow nie wolno przejesc.a co do kursu na gpw-jest wciaz tanio i tyle./pozdro
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~doktor [95.49.87.*]
    Ostatnio Lipka w branżowym piśmie udzielił szczegółowego wywiadu. Przyznał, że jego pierwotna wizja restrukturyzacji musiała zostać zmieniona. Po prostu natrafił na więcej schodów niż się spodziewał. I dlatego może nie wygląda to tak jakby można było sobie życzyć od razu. Ale też nie można powiedzieć, że prezes nic nie robi. Wziął się za ostre cięcie kosztów i wprowadza wiele działań które mają całą grupę scalić i wyprowadzić na prostą.

Pytanie:

Czy sprzedali już magazyn, który był 3km od drukarni w Olsztynie? (ten co na jego miejsce postawiono namiot blisko drukarni)
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~wert [95.41.144.*]
    Pisałem już ,że ciekawy wywiad w Poligrafice.
    Magazyn już spszedał (było gdzieś w Parkiecie lub Tvncnbc za ponad 2 mln w wynikach jest za pierwsze półrocze.
  • Re: SĄ WYNIKI Autor: ~dr [80.54.51.*]
    Chemos w trendzie wzrostowym
[x]
KOMPAP -0,54% 18,40 2026-05-20 13:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.