tak odważne prognozy zobowiązują, chyba że prezes jest niepoważny ;)
"Zdaniem prezesa realne jest zrealizowanie publikowanych wcześniej przez Weedo prognoz dotyczących wyników. Spółka oczekuje, że w roku 2011 osiągnie przychody na poziomie 1,2 mln zł przy zysku netto 650 tys. zł. W roku 2012 przychody wzrosnąć mają niemal 6-krotnie, do 7 mln zł. Prognozowane na rok 2012 zyski spółki wynoszą natomiast 2,7 mln zł."
Mi się spółka podoba, patrząc na stronę to myślałem, że biuro mają w jakimś powojskowym baraku, a tu proszę międzynarodowa działalność. A tablety jakby nie patrzeć to niedaleko przyszłość nasza, Solo wprowadzi LTE to wyprą komórki i laptopy:)
A jakie mają być??? ( njn)??
Spóka jest w fazie rozwoju, podpisane umowy itd. ... mają doświadczoną spółkę PETRA SYSTEMS w portfelu, która pociągnie spółkę do góry!!!!!!
Niebawem bedzie powiększenie udziałów właśnie w niej!!!!!
I komunikat za komunikatem!!!!!!!!!!!!
Dnia 2011-11-15 o godz. 07:48 ~Olek napisał(a):
> Nie ma jak to publikować raport za 5 dwunasta:) Sam nie
> wiem co myśleć, prognoza niby podtrzymana, a przychody
> spółki są równe 0. Ciekawe... rzeczy;]
Dase pokazal niezle i polecial o 60% w dol tu na NC trudno cos przewidziec
Dnia 2011-11-15 o godz. 08:06 zyga51 napisał(a):
> Dnia 2011-11-15 o godz. 07:48 ~Olek napisał(a):
>
> Nie ma jak to publikować raport za 5 dwunasta:) Sam nie
> > wiem co myśleć, prognoza niby podtrzymana, a
> przychody
> spółki są równe 0. Ciekawe... rzeczy;]
> Dase pokazal niezle i polecial o 60% w dol tu na NC trudno
> cos przewidziec
Ja tam wzrostów nie wykluczam, tylko to co wyżej napisałem strasznie się w oczy mi rzuciło. No jak spółka zajmująca się handlem może mieć przychody = 0?
dlatego tak szybko pokazali raport :) mieli się czym chwalić wygląda na to że ich produkt jest ogólnie nie dostępny i ma spory popyt:) a swoją drogą widział ktoś ich produkt w sprzedaży?? nie chce tego pisać ale lecimy na pysk (chyba że slowa zygi się powtórzą)