Szanowny przedmówco
piszesz oczywiście całkowicie prawdę z tą różnicą jednak że piszesz albo o marzeniach albo o tym jak powinno by w tym kraju
..... ja natomiast piszę jak jest w tym kraju :
a jest tak że jak Pani M zaczęła mówic jakie to zagrożenie będzie dla UE jak Grecy upadną to nasze "słońce peru i najważniejsza jest miłośc" na drugi dzień krzyczał w Tv że będzie pomagał
poczytaj sobie ile Polska straciła na koncesjach na badanie gazu łup , poczytaj sobie jakie to interes na dostawach gazu podpisał pawlak na najbliższe lata i z tego co wiem umowy nie da się odwrócic = to po co nam gaz łupkowy jak juz dawno nas sprzedano
to wszystko sie zgadza z ta różnicą że nam potrzebny jest Victor Orban a nie Donaldinio karierowicz , on zrobi wszysto i wszystko wyprzeda za jeszcze jedna kadencję czy to czy w brukseli
..................... obym się myklił i obysmy na tym łupku wszyscy dobrze wyśli
a co chodzi o technologie to ta w stanach jest nie do naśladowania w Polsce ponieważ jest szkodliwa dla środowiska , a takie przestrzenie jakie posiadaja stany do zatrucia w polsce są nie realne do wykorzystania
pokaż mi takie jezioro i okolice które zostana zatrute w zwiazku z wydobyciem gazu łupkowego .............. chyba że wymyślą inną technologię to i owszem .........
jestem za a nawt przeciw jak mawia LW
mój typ to Relpol = taniośc , taniośc , sześc baniek na koniec roku zysku netto progres i restrukturyzacja super jak pójda w e wschód bardziej to i zdychająca UE im nie zaszkodzi ponadto 6 baniek w kasie = taniośc i jeszcze raz taniośc
Dobra moja rada.Zapisz się do Kaczyńskiego albo Palikota i nie miej żalu do zdecydowanej większości rodaków,która wskazała to co mamy teraz.I jeszcze jedno nie mów,że ta większość to skończeni durnie bo ciebie zarzucimy czapkami.Druga sprawa nie jestem taki,że zamykam usta mniejszości folklorystycznej,możesz odreagować.
Oj nie jesteście na bieżąco Panowie i Panie. Nie pamiętam gdzie i nie chce mi się szukać więc sami się wykażcie ale na pewnym poczytnym ekonomicznym portalu ktoś napisał, że amerykanie są zawiedzeni odwiertami w Polsce, ponieważ zawartość gazu w tych skałach jest sporo niższa niż w USA. Chcieliśmy drugi Kuwejt, będzie dupa...