Dnia 2011-11-10 o godz. 14:31 ~max napisał(a):
> moim zdaniem IIIQ nie będzie wyglądać rewelacyjnie , mało
> zawartych umów na sprzedaż urządzeń , brak innego źródła
> dochodu .
Szału nie będzie !
Tak się składa , że do tego służy forum , aby każdy mógł wyrazić swoją opinię pozytywną lub negatywną , więc korzystam .
Niestety takie mam zdanie , wystarczy pośledzić raporty w IIIQ i też taki wniosek każdy z Was wyciągnie .
no przecież ciągle dorzucam , poza tym nikogo na nic nie namawiam , tylko przygotowuje na SZOK z jakim spotka się każdy , kto przeczyta raport za IIIQ .
Szok będzie na pewno ogromny, wielu zapewne zawału serca dostanie.
Już dziś warto zaopatrzyć się w leki nasercowe oraz spisać testament.
A najlepiej sprzedać wywalić akcje pekacem czym prędzej.
mówiłem że szału nie będzie , a wy czego się spodziewaliście ???
na miliony z małych atoników możecie się nie doczekać , trzeba być naiwnym aby sądzić że oprócz rzekomych umów zobaczycie pieniądze !!!
Pierwszym etapem miałoby być postawienie w ciągu 2 miesięcy pilotażowej linii technologicznej z urządzeniami typu ATON. Szacunkowa wartość całej inwestycji z udziałem oferowanych przez Spółkę urządzeń może wynieść do 50 000 000 000,00 rubli.
Bajkopisarze w tym ATONIE no nie .
Marzyciele i tyle w temacie !!!
A co to za fikcja z wykorzystaniem patentu Atona do oczyszczania pozostałości chemicznych wody użytej przy odwiertach gazu łupkowego . Co to za bajki ???
jak podpiszą umowę z ministerstwem ruskich na te miliardy rubli co podali w raporcie to będę na TAK , ale w bajki przestałem wierzyć jak miałem 5lat ;)