Jakieś znajome częściowo powiedzenie he he he. A tak na marginesie największe "mądrale" na rynku TV z tego TVN i wygenerowali takie straty !!!!! Daje do myślenia. Powodzenia !!!!!!!!!!
Jakoś sami o sobie nie zbyt często wspominają , że tyle traci kurs. A z OIL-a szyderczo smieją się bardzo często i to się nazywa obiektywizm i neutralizm w mediach hehehe a te pajacyki w CNBC 0 samo krytyki:D
Tak właśnie oto się rozchodzi, że oni nie wiedzą co to jest obiektywizm! Jestem ciekawy czy teraz we wszystkich biznesowych programach będą te straty podawali jako news dnia. Dlaczego nie mówią jak nieudolnie jest spółka prowadzona, dlaczego nie mówią o różnych "problemach" jakie zafundowała stara gwardia która musiała odejść. Cisza jak makiem zasiał he he he. Wiadomo koszula bliższa ciału, lub inaczje nie s..... się we własne gniazdo. Ja to rozumiem ale z obiektywizmem nie ma to nic wspólnego niestety.
Nie oglądam programów biznesowych tej stacji bo i po co skoro ich wiarygodność jako telewizji pod względem zarabiania pieniędzy jest na takim mizernym poziomie. Jak mam ufać komuś co mówi o pieniądzach a sam nie potrafi zarabiać ???? Telewizję TVN traktuję jako kolorowy ładnie opakowany dodatek do innych kanałów. Chyba można głośno powiedzieć, że TVN to niezły kanał dla inwestorów he he he takimi stratami to można obdzielić wiele spółek. Pewnie Polsat więcej powie na ten temat.