Cala kasa w inwestycje i zatem problem z przyszlymi zyskami. Dodatkowo plynnosc poprz4ez wpuszczanie akcji od glownego wlasciciela a to zatem za mocno rodzinna firma bez plynnosci.
Ale obrazek ciekawy
Ekoexport przeszedl sporo drogi podobnej do tej, jaka przed firma oparta na welnie. Mozna dywersyfikowac portfel lub zmienic podejscie firmy do tego co MA DAĆ nam NC. Ale to wymaga rozwagi i szybkiej decyzji. Może pora na to?
mecenas
Inwestor taki czy inny - ale dobrany sensownie - jest potrzebny i NIEZBĘDNY dla stania się firmy GOLAB SA godnej zainteresowania ogólu NC-inwestoroów. Teraz są przytłoczeni tym , że cokolwiek się dzieje - nawet w komunkiatach, to kaprys glownego polskiego czy hiszpańskiego wlaściciela, nawet tu o zmiennym imieniu.... . To powoduje strach i obawy o to na ile wyniki to wizja rynku i dzialań czy tez wynik transportu wynikow w niezindentyfikowanym kierunku. Kto wazniejszy, pytam czytajac wywiad z ojcem Radwanskiej. Który patriotyzm dominuje, a jestesmy na naszym, polskim teraz rynku...?? Wiem , ze tak nie jest ( nie moze być , ale wrażenie jest dominujace i to wg. mnie, trzeba i winno sie zmienić. Pewnie zbyt dużo tych słów ale zainteresowanie sie tym tematem przyda sie obu stronom. życze sukcesu i nie pisałbym tych uwag gdybym nie chcciał tu wnieść swoje trzy grosze.
mecenas
Może tak może nie. Wiele razy widziałem takie spółeczki które z zimowego snu się budziły z wielkim impetem.Wiadomo NC to ruletka.Jak ruszy do góry to kupię kilka ładnych sztuk.Spółka warta obserwacji