epigon to nie jest firma ,,krzak,,, w planach jest nawet rozszerzenie oferowanego asortymentu, ale czy nie będzie niżej- tego nie wiem. Akcji na szczęście nie mam ale od pewnego czasu spółkę obserwuję.
Nawet w nastepnym tygodniu jest szansa na odbicie jesli wyniki beda dobre. Predzej czy pozniej przekroczymy 40 groszy za akcje, ale kiedy - nie wiadomo. Jak ostatni posiadacze kupujacy powyzej 18 groszy straca nadzieje i wyprzedadza akcje, to bedzie odbicie. Tak juz bylo, jest i bedzie :)
sam się zastanawiam, ale jakby chcieli sprzedać ci od 2 gr to pewno by zrobili niezłą podbitkę
myślę, że ktoś chce odebrać akcje po bardzo niskiej cenie albo wie już coś o wynikach, lecz to by oznaczało, że nie będą za dobre
osobiście przypominam sobie, że kiedyś też było podobnie i skończyło się całkiem nieźle
Wydaje mi się ,że tutaj mniej chodzi o raport a bardziej o zmiany strukturalno-własnościowe jakie mają następować w firmie.Zobaczymy co przyniesie jutrzejsze Walne.A może jutro odbijamy się od 0,13 i lecimy w kosmos?????To tylko moje dywagacje!!!
Ze 2 lata temu kupowałem po 17-18 groszy, sprzedałem po 21 (za pierwszym razem puściły mi nerwy), póżniej kupiłem po 14-15 i sprzedałem po 27-28, teraz kupiłem między 18 a 19 i nie sprzedam poniżej 30, nawet jak w międzyczasie miałyby spaść do kilku groszy.
Na tej spółce liczy się wytrwałość. Tanio kupić, żeby drożej sprzedać. Ci co kupowali koło 20 groszy nieźle na tym wyjdą.
ja kupilem po ,21. jednak z zapasem na usrednianie. patrze na te raporty spolek i szukam rozwiazan. czy dokupic EPi czy zwiekszyc dywersyfikce o to jest pytanie ? :)