• @ do Tak! Autor: ~screep [195.95.170.*]
    nawet nie wiesz jak czekam na publikacje raportu okresowego...
    na ile jesteś graczem doświadczonym a na ile teorie...

już tylko kilka dni
  • Re: @ do Tak! Autor: ~toldo00 [46.151.23.*]
    aa co znow chcesz walnać jakas gafe?
  • Re: @ do Tak! Autor: ~inwest. [178.180.170.*]
    Za dużo leszczy na papierze siedzi , każdy czeka na wybicie , nikt nie kupuje , także nie ma szans na wybicie, chyba , że jedorazowo na 1.10-1.20 pln tyle w temacie. Obiektywnie to firma b.słaba nawet jak na NC w porównaniu do innych spółek to naprawdę śmieć. W najbliższym czasie nic się nie zmieni, żadne infa nie pomogą. Sami zobaczycie. Współcz.ubranym.
  • Re: @ do Tak! Autor: ~screep [178.19.184.*]
    ja jestem takim leszczem bo wyszedłem na wielkiej stracie jestem ciekaw na ile opinia użytkownika Tak! jest słuszna bo jak twierdzi jest graczem z doświadczeniem, którego mi brakuje, i co najciekawsze chciałbym żeby On miał racje to oznaczało by że jego sugestie są trafne nie to co 99% ( w tym moich ) nic nie wartych poklepywaniach się po pleckach że będzie lepiej bo....
  • Re: @ do Tak! Autor: ~screep [195.95.170.*]
    no dane fenomenalne....... niestety.....80 groszy przed wami
  • Re: @ do Tak! Autor: ~pp [212.191.130.*]
    byl raporcik Qw bo nie sledze na bierzaco? niezła kaszana ale byc moze i okazja do ponownego zakupu?
  • Re: @ do Tak! Autor: ~ozu [178.212.161.*]
    wykres z wzrostem sprzedaży napawa optymizmem koszty poniesione teraz powinny zaprocentować w niedalekiej przyszłości co ciekawe raport nie spowodował wielkiej wyprzedaży
  • Re: @ do Tak! Autor: ~inwet. [178.182.124.*]
    Kolejni naiwni ubrani, przedział 0.57-0.65 przed wami, wsp.
[x]
GHYDROGEN 5,85% 1,99 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.