• mPay bez parkowania w Warszawie Autor: ~e-mil [85.222.86.*]
    Od 1 grudnia prawdopodobnie nie zaplacimy mPay'em za parkowanie w Warszawie:

http://www.mpay.pl/pl/news/n/58/platnosci-za-parkowanie-w-warszawie-od-1-grudnia-2011

Ciekawe dlaczego informacja ta znalazła się na stronie mPay miesiąc po rozstrzygnięciu przetargu i wciąż nie ma jej w komunikatach EBI?
  • Re: mPay bez parkowania w Warszawie Autor: ~Filutek [89.75.190.*]
    Mam takie wrażenie , że akcje ATM-u (ich wycena) nie reagują już na podrzucane tu
    negatywne informacje .
    Chyba nie ma co liczyć na kupno poniżej 6 zł.
    Trzeba będzie zbierać powyżej 7 :-/
  • Re: mPay bez parkowania w Warszawie Autor: ~atmowiec [83.10.9.*]
    Kurs akcji wogole nie reaguje na to co sie dzieje z mpay-em z bardzo prostej przyczyny jest to marginalna czesc biznesu ATM stanowiaca pare procent przychodow.

Mnie osobiscie bardziej interesuje co z podzialem ATMu, bo zakup czesci kolokacyjnej przy zalozeniu ze podzial bedzie 50:50, czyli za jakies 3,5 bylby chyba okazja roku :). Wycena zblizylaby sie do kwoty jaka ATM dostal z unii eurejskiej na centrum innowacji :).

Za niedlugo wyniki, one tez powinny pokazac czy udalo sie utrzymac dynamike przychodow,

Ja czekam z zakupami po przebiciu 9 zl, ewentualnie po podziale biore za wszystko czesc kolokacyjna.
  • Za parkowanie w Warszawie zapłacimy podwójnie Autor: ~Kibic [80.54.99.*]
    Czemu mPay i moBilet nie oprotestowali decyzji miasta?

mobiparking chce byśmy płacili podwójnie:

"...komunikaty przesyłane w technologii USSD nie są dodatkowo płatne"

"...Płatność za transmisję komend wysyłanych i odbieranych za pośrednictwem aplikacji
    mobilnej następuje zgodnie z odpowiednią taryfą Użytkownika..."
[x]
ATM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.