• nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: mike-cdp [194.110.240.*]

Witam,

Byłem tu wielokrotnie pytany o nową stronę korporacyjną. Wielokrotnie powtarzałem, że choć to nie jest nasz priorytet, to w końcu się doczekacie. Wręcz zapowiadałem ten rok, a raczej jego drugą połowę. Słowa dotrzymamy;-)

Dzień jest teraz coraz bliżej, co łatwo powiązać z najbliższymi zapowiedzianymi wydarzeniami.

Teraz jednak nie mogę i nie mam czasu Wam więcej przekazać (mamy naprawdę furę pracy, może będę miał chwilke wieczorem, w weekend raczej też nie będzie kiedy tu zajrzeć).

Ale mam malutką niespodziankę. Taki mały preview;-)

Miłego oglądania:

http://imageshack.us/photo/my-images/825/gwnaa.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/163/forum1o.jpg/

Pozdrawiam,
    MK
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: mike-cdp [194.110.240.*]

ps. Jak widać na screenach, strona będzie (a to wcale nie powszechne, wręcz rzadko spotykane na stronach korporacyjnych) zawierała forum dyskusyjne. Wiec jakby to powiedzieć, będziemy mieli własny lokal do pogaduszek o firmie;-)
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: robercik2 [31.61.9.*]
    Calkiem elegancko sie zapowiada....Gratuluje !
  • 17.11 Dień inwestora Autor: ~Wilk [46.112.211.*]
    17.11 Dień inwestora
    Miałeś napisać jak można się dostać
  • Re: 17.11 Dień inwestora Autor: mike-cdp [194.110.240.*]

I napisze pon-sroda next week.

Na pewno bedzie taka mozliwosc, wiec ten kto jest gotow moze sobie rezerwowac czas o godzinie 10.00, 17 listopada.

Konferencja odbedzie sie w siedzibie firmy. Zaplanowana jest na 1.5 godziny, potem sesja pytan i odpowiedzi, lunch, zwiedzanie siedziby, oraz mozliwosc przetestowania W2 na Xbox360:-)

...oooh musze konczyc. Be back soon!

MK
  • Re: 17.11 Dień inwestora Autor: chlor_ [188.122.20.*]

Na pewno bedzie taka
    > mozliwosc, wiec ten kto jest gotow moze sobie rezerwowac
    > czas o godzinie 10.00, 17 listopada.

Hej mike!
    Mam małą sugestię aby konferencja rozpoczęła się w godzianch, które umożliwią dotarcie grupy docelowej na miejsce szczególnie tych, którzy są z poza Warszawy.
    Godzina 10.00 rano skutecznie unimożliwi dotarcie na konferencję tym, których dzili od celu kilkaset kilometrów, biorąc pod uwagę godziny poranne i korki w Warszawie, oraz rozbój budowlany na drogach, wiele osób w trosce o swoje zdrowie i zycie zrezygnuje z morderczej podróży w nocy żdeby dotrzeć na tą godzinę :)
    Kolejna sprawa to dyskryminacja inwestorów z za oceanu !, w nocy się śpi a nie ślęczy przed komputerem :) Na pewno prezes Warner Bros będzie wtedy smacznie spał przytulony do swojej żony a szkoda by było ... :)
    No chyba że chcecie skutecznie zniechęcić szerokie grono inwestorów do tego żeby uczestniczyć i tym bardziej obejżeć waszą najważniejszą konferencję w historii firmy :)

Może godzina 15.30?
    tak na otwarcie sesji w usa, i wszyscy by byli zadowoleni.
    W końcu jesteście globalną firmą a nie lokalną manufakturą z Warszawy ;)
    pzdr.

• Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: mike-cdp [194.110.240.*]

Dzieki! :-) ...aha i screeny sa z wersji Beta. W finalniejszej (czyli, juz w tej ktora mamy dzis) sa jeszcze drobne zmiany i udoskonalenia.

MK
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: ~PP [31.174.76.*]
    Po prostu kosmos. Chwalmy firmy polskie. Tak mało ich mamy.
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: robercik2 [31.60.170.*]
    Chlor jak zwykle chce aby spolka dostosowala sie do jego nedzy....Jak ktos jest spoza Warszawy to sobie wezmie elegancki nocleg w hotelu....Kazdego inwestora na to stac bez najmniejszego problemu...

Ja bede w tym czasie w USA i mi nie przeszkodzi godzina nawet 4 a.m. tamtego czasu...A prezes W.B. nie bedzie konferencji ogladal, bo raz moze wyslac kogos na takowa do Warszawy, a dwa , ze on briefing z takiej konferencji bedzie mial przy lozku jak sie obudzi....

• Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: chlor_ [188.122.20.*]
    inwestorzy, szczególnie ci z dużymi portfelami w srodku tygodnia zajmują się pracą - przede wszytskim - bo tak pomnażają swoje aktywa i przede wszytskim zarządzanie czasem jest dla nich najważniejsze a nie spanie po hotelach w środku tygodnia.

ale ty darmozjadzie tego nie zrozumiesz bo zamiast pracą zajmujesz się wpierdzielaniem hamburgerów.

:)
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: robercik2 [188.33.175.*]
    Dnia 2011-11-05 o godz. 15:27 chlor_ napisał(a):
    > inwestorzy, szczególnie ci z dużymi portfelami w srodku
    > tygodnia zajmują się pracą - przede wszytskim - bo tak
    > pomnażają swoje aktywa i przede wszytskim zarządzanie
    > czasem jest dla nich najważniejsze a nie spanie po hotelach
    > w środku tygodnia.

ale ty darmozjadzie tego nie zrozumiesz
    > bo zamiast pracą zajmujesz się wpierdzielaniem hamburgerów.
    >
    :)

Przez caly rok nie tylko nic nie zarobiles ale nawet nie wyciagnales wnioskow chlorowany blaznie....
    Poeazni inwestorzy to tacy co kasa sama na nich pracuje...Ty mowisz o klasie robotniczej...Tak zwanym proletariacie ktory musi obowiazkowo odsiedziec swoje w pracy...
    Ja osobiscie pomnazam kase bez siedzenia w pracy bo mam glowe na karku....
    A co do hamburgerow to czyzbys musial zazdroscic nawet tak minimalistycznych rzeczy?
    Notabene masz wybitne pojecie widze o wszystkim....I dlatego jestes tak biedny i smutny zarazem....
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: robercik2 [46.113.104.*]
    Ty chlorowcu nie masz zadnego honoru i wstydu....Jak ty rok temu drwiles sobie z tych co kupowali akcje ponizej 2-3zl....Jak obrzydzales razem z Rysiem....Przez kilka bitych miesiecy robiles tu mega negatywny piar oparty na klamstwach....I po roku znowu sie produkujesz i masz cos w temacie ty przegrany niedorajdo?
    Rysio odszedl z honorem a ty blaznisz sie dalej
  • Kochaj chlora swego.. możesz mieć gorszego.... ;-) Autor: ~nagan [46.113.83.*]
    Dnia 2011-11-05 o godz. 18:48 robercik2 napisał(a):

Poeazni inwestorzy to tacy co kasa sama na nich pracuje...Ty mowisz o klasie robotniczej...Tak zwanym proletariacie ktory musi obowiazkowo odsiedziec swoje w pracy...
    Ja osobiscie pomnazam kase bez siedzenia w pracy bo mam glowe na karku....
    A co do hamburgerow to czyzbys musial zazdroscic nawet tak minimalistycznych rzeczy?
    Notabene masz wybitne pojecie widze o wszystkim....I dlatego jestes tak biedny i smutny zarazem....

Robercik daj spok temu nawiedzonemu malkontentowi!
    Bo jest on na tym forum bezcenny!

Zauważyłem, że bez niego, to forum byłoby gówniarskie i nudne. Urozmaicane jedynie przez ignorantów w branży gier elektronicznych, oraz zdezorientowanych dniówkarzy (DT). O głupawych naganiaczach (typu: Up, UP..... Ble, Ble.... W cenie..... Balon) nie wspomnę, bo nawet sądząc po braku rekcji na ich posty - już nikogo nie ruszają.

Chlor jest nawet lepszy od kena.. bo, w przeciwieństwie do niego, posiadł jakąś wiedzę i zna branżowe zjawiska, i widać u niego wiarę swoje decyzje, oraz żarliwe sympatie i antypatie.

Dlatego ceńmy naszego chlora, bo jest w swoim biadoleniu bezcenny i wśród inwestorów, którzy z zasady są optymistami, oryginalny....
  • Re: Kochaj chlora swego.. moĹźesz mieć gorszego.... ;-) Autor: ~rysio [178.181.105.*]
    1. Szanuje Panow Kicinskich za to co zrobili i robia. Wzbogacili sie na tym co lubia i kochaja a to jest najwazniejsze.

2. Chlor jest madrym czlowiekiem co juz nie raz udowadnial. Nie mysli tak jak wiekszosc Polakow otumanionych przez rzadzacych ladnym slowkiem.

3. Tak jak pisalem Cdr jest dobra spolka ale ... no wlasnie odpowiedzcie sobie sami. Ile zamierzacie trzymac akcje? Czy jesli dane z gospodarek sie pogorsza a akcje beda taniec to co zrobicie. Czy to wytrzymacie.

4. Kazdy podejmuje wlasna decyzje kto kupi zyska ale to zalezy kiedy sprzeda. Sytuacja na swiecie jest ciekawa i Wszystko sie moze zdarzyc.

Pozdrawiam!
  • Re: nowa strona korporacyjna - mała podpowiedź;-) Autor: ~chlor_ [188.122.20.*]
    > inwestorzy to tacy co kasa sama na nich pracuje...Ty mowisz
    > o klasie robotniczej...Tak zwanym proletariacie ktory musi
    > obowiazkowo odsiedziec swoje w pracy...
    Ja osobiscie
    > pomnazam kase bez siedzenia w pracy bo mam glowe na
    > karku....

o siet, takiego dna intelektualnego poniżej mułu i braku szacunu do pracy to po tobie nawet robercik się nie spodziewałem.
    steve jobs, bracia kicińscy, i waren buffet nie ubili by z toba nawet muchy w kiblu.
    kur... jego mać....

[x]
CDPROJEKT 0,28% 250,90 2025-09-08 15:32:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.