• trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~piFpaF [83.5.87.*]
    ciekawe ile akcji zostało jeszcze tej niezdecydowanej trzęsidupie? mógł mieć co najwyżej 4,99% a sprzedaje już od kilku miesięcy więc dużo już mu chyba nie zostało.
    wywaliłby wszystko w atrakcyjnej cenie i miałby spokój a to jakieś takie memłowate. jak to ten kolo od żony co go w trąbę robi to się jej nie dziwię a zaczynam współczuć....
  • Re: trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~kkk [79.186.89.*]
    ja mam wrazenie ze to wyglada bardziej na trzymanie kursu w okreslonym miejscu niz na wywalanie. nie ma za bardzo popytu i tak to wyglada. dzisiaj kupuje po 0,24. narazie 25 k.
  • Re: trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~stan [31.61.0.*]
    Gra pod zniechęcenie trwa w najlepsze, póki ktoś nie zbierze ile potrzebuje to nie ruszymy choćby nie wiem co.Cierpliwi zarobią premię ,myśle ,że kolo 40 % bo tak to sie może otworzyć pewnego dnia,tylko czy te 40 % wynagrodzi tyle czekania.Ja jestem od pół roku, z doświadczenia wiem,że cierpliwość daje zarobić,wiec czekam
  • Re: trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~Pawel [82.145.211.*]
    Pół roku to i tak nie długo, sa tacy co siedzą kilka lat.
    Też myśleli że to juz tuż tuż.
    Stara prawda mówi że jak papier po dobrych wynikach stoi to cos jest nie tak i mozna z nim zostać na dłużej.
    Plus taki że niżej nie będzie, no bo są wyniki .
  • Re: trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~kkk [83.26.95.*]
    wyniki ssi sa od 2 kw dobre. wazna jest teraz prognoza na 2012 i wyniki 15.11. jezeli kolejny kw bedzie dobry mysle ze fundusze moga zaczac skup. na wynikach musi zaznaczyc sie staly wzrostowy trend. mysle ze bedziemy wynagrodzeni.
    pzdr
  • Re: trzęsidupa w akcjonariacie Autor: ~Wlad [95.108.66.*]
    Dnia 2011-11-04 o godz. 17:57 ~kkk napisał(a):
    > wyniki ssi sa od 2 kw dobre. wazna jest teraz prognoza na
    > 2012 i wyniki 15.11. jezeli kolejny kw bedzie dobry mysle
    > ze fundusze moga zaczac skup. na wynikach musi zaznaczyc
    > sie staly wzrostowy trend. mysle ze bedziemy wynagrodzeni.
    > pzdr

nadal podtrzymujesz swoją prognozę po wynikach i prognozie ?
  • bez komentarza Autor: ~piFpaF [83.4.239.*]
    19 XII, godz 11.55 po stronie sprzedaży 3 (trzy!) osoby sprzedają 9.125 akcji, wychodzi po 3 tys papiera ( = +/- 600zł) na jednego "inwestora". o czym tu dyskutować?
  • Re: bez komentarza Autor: ~kkk [79.186.99.*]
    nie ma o czym dyskutowac. kupowac i czekac.
  • Re: bez komentarza Autor: ~kkk [79.186.88.*]
    jezeli dzisiaj nie bedzie jakiejs malutkiej wyrzutki na prezenty pod choinke to obroty zamierają.
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.