• PYTANIE Autor: ~kisiarz [79.184.226.*]
    co mysli sobie taki czlowiek ktory wystawia zlecenie na k 100szt.po1,01,albo 1szt.po 6,57.tego drugiego to mozna jeszcze zrozumiec.moze ma 9 szt.i chce do rownej dyszki dojechac.ten pierwszy to ciekawostka moze jakies dziecko dorwalo sie tacie do laptopa i cwiczy skladanie zlecen?a moze ktos chce nas wk..wic?.
  • Re: PYTANIE Autor: ~czujny obserwer [213.25.19.*]
    A ja myśle że lada dzień to Prezes i Rada Nadzorcza będzie wkur.........na. No moze nie cała rada bo wiadomo że Kubuś się dopiero uczy, a sznurkami pociąga tatko:)
  • Re: PYTANIE Autor: ~daemon [87.96.30.*]
    I tak za pozno
  • Re: PYTANIE Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    tatko pociąga sznurkami już od prawie roku. robi z kursem co chce. ostatnio korzystał z tego prezes.
  • Re: PYTANIE Autor: ~doktor [83.31.67.*]
    to ciekawe czy panowie grają do tej samej bramki?
    czy na razie to taka szorstka przyjaźń a pod spodem walka?
  • Re: PYTANIE Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    ciężko powiedzieć. wygląda na to, że mogą grać do tej samej bramki tak jak w Muzie było. Korzeniowski według mnie też tutaj miesza.
  • Re: PYTANIE Autor: ~doktor [95.49.84.*]
    niby grają razem, albo na razie grają razem, bo kontrola kursu jest na rękę dla obydwu.
    Ja mam pytanie po co Knabe kupił 90k. ostatnio? Przechodził z tragarzami akurat i wstąpił po akcję? Lubi tracić?
  • Re: PYTANIE Autor: ~włodek [87.116.227.*]
    korzeniowski juz nie miesza, zreszta nigdy nie mieszal, kilka lat temu wychodzil z kompapu i jeszcze prosil zeby mu po okreslonej cenie akcje odebrac, grosika przy duszy niet to mieszania nie ma, ja nie wiem czy on do konca z dlugow wyszedl
  • Re: PYTANIE Autor: ~radek79 [89.75.191.*]
    ktoś oprócz Knabego i Lipki miesza przy kursie. jeżeli to nie Korzeniowski to może kto inny.
  • Re: PYTANIE Autor: ~daemon [87.96.105.*]
    Tak warren buffet miesza...
  • Re: PYTANIE Autor: ~trader [89.161.14.*]
    moze spasc na 6.80
[x]
KOMPAP -2,44% 24,00 2025-09-15 09:18:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.