Od tygodni kurs jest uwalany na poziomy (pomimo informacji o ciągłym rozwoju)sygnalizujace ewidentny przewał na szkodę drobnych akcjonariuszy.Może by kogoś ze spółki wyprowadzić wreszcie w kajdankach za bierność czy współudział.Najwyzszy czas!
Po pierwsze synku... kurs nie musi odzwierciedlać tego co się dzieje w samej spółce...
Po drugie synku... chcesz mieć wzrosty to kupuj
Po trzecie synku... załóżmy taki scenariusz:
Składasz zawiadomienie do KNF, KNF idzie do biura maklerskie sprawdza transakcje sprzedaży akcji... trafia na mnie.... wysyłają mi list... stawiam się na przesłuchanie...
Pierwsze moje pytanie: czy są poważni ?
Pierwsze stwierdzenie: mam akcję to mogę je sprzedać kiedy chcę i po jakim tylko kursie chcę - może miałem pilny wydatek, a jak jakiś ktosik płacze na forach, to niech leszczyna bierze się za kupowanie.
Poinformowałbym ich też o tym, że zostało mi jeszcze z 20k akcji i sprzedam je po pewnej cenie.
I tyle w temacie.
Chcesz to pisz sobie do Ka eN eFu
Na giełdzie nie wszyscy zarabiają, Ty straciłeś i jedyną deską ratunku jest dla Ciebie KNF ???? a o czymś takim jak STOP LOSS słyszałeś ??? czy słabo ?
Może poćwicz sobie inwestycje na jakimś rachunku demo... bo widzę, ze inwestor z Ciebie cieniutki.