Na langloo zapowiada się obiecująco faul start był wskazany i zimny prysznic się przydał, nie mówię że będzie drugie acreo ale wygląda to obiecująco. Radzę się podłączyć z grubym który łykał od 2-óch sesji
larry siedzi na ersie i nagania na wzrosty jak zwykle kupował na górce :-)
Ps. i jak panowie tak jechane było pomnie że naganiam na spadki a tu proszę jest tak jak mówiłem.
Dnia 2011-11-02 o godz. 11:16 ~szczęśliwy napisał(a):
> larry siedzi na ersie i nagania na wzrosty jak zwykle
> kupował na górce :-)
Ps. i jak panowie tak jechane było
> pomnie że naganiam na spadki a tu proszę jest tak jak
> mówiłem.
A co cie interesuje Larry sprzedales to m...a w kubel i nie interesuj sie nie swoja forsa forum to nie jest do opluwania innych
nerwy
oj zyga, ciebie bednar, bethowen kiciński i larry jak kundel za nimi biegający już nie raz bez mydła zrobili
a ty nic się nie uczysz, tragedia człowieka
człowieku ale co nas obchodzi lary-ciekawi mnie co innego-czy przeprosisz jak jednak będziesz w błędzie-na razie to ciężko stwierdzić kto ma rację-ja nabywałem i pisałem że warto przy kursie-1,26-1,29-i nadal tak uważam.
przeproszę
ale na razie światełka w tunelu nie widać, natomiast parówa dalej ma masę makulatury więc kto będzie się pchał pod gilotynę?
Larry już uciekł na mega stratach, ty być może stracisz więcej
to przeczytaj kosmaty co pisałem o ersie pod nickiem DANIEL przy cenie 30gr. wciąż mam ers. wtedy pisałem żeby wchodzić i dwa dni później odpaliło. Więc jak widzisz nie naganiam wtedy pisałem żeby wchodzić w ers a tu piszę żeby być ostrożny z zakupem langloo
no i ślicznie-ja też miałem ers i sprzedałem za wcześnie niestety również za wcześnie wszedłem-więc mój zarobek w stosunku do innych ludzi śmieszny-można pzryjąć że na 0-ale ja miałem już dość ers-u-który wyglądał świetnie-i co z tego-nawet dzisiaj-pytanie ile osób jest nadal w plecy-a tutaj tą cenę w okolicach 1 zeta uważam za bardzo dobrą do zakupu-i obym(dla siebie samego )-się nie mylił
Dnia 2011-11-02 o godz. 14:30 ~kosmaty50 napisał(a):
> no i ślicznie-ja też miałem ers i sprzedałem za wcześnie
> niestety również za wcześnie wszedłem-więc mój zarobek w
> stosunku do innych ludzi śmieszny-można pzryjąć że na 0-ale
> ja miałem już dość ers-u-który wyglądał świetnie-i co z
> tego-nawet dzisiaj-pytanie ile osób jest nadal w plecy-a
> tutaj tą cenę w okolicach 1 zeta uważam za bardzo dobrą do
> zakupu-i obym(dla siebie samego )-się nie mylił
Mam watpliwosci czy z takimi warto polemizowac typu szczesliwy itd .pozdrawiam
kosmaty trzeci tydzień mija i jakoś nie poczuwam się do odpowiedzialności i obowiązku przeproszenia za błędy w typowaniu kursu jest tak jak mówiłem kurs się obsuwa i obsuwać się będzie, wy umoczeni niestety nie podniesiecie ceny za akcje ponieważ nie macie na tyle kasy, tu tylko spekulanci wam by pomogli tylko jej nie mam i już nie będzie