Tak jak pisalem. Czy jeszcze ktos ma watpliwosci? Zaraz ludzie prezia beda wywalac po 10 gr. Myslec leszcze a nie sluchac podlych naganiaczy na wzrosty !!!
Po kazdej umowie pozyczki a tym bardziej powyzej 1 mln, kurs zawsze, sprawdz sobie w archiwum, rósł około 7 - 12 %.
Szeroki smutny to i naganiacze wyszli z norek.
Wig 20 i 40 powoli rośnie to i reszta szybko wstanie.
I tu sie mylisz chlopcze. Napisalem, ze bedzie ponizej 50 gr i jest. Teraz czekam na 10 gr i moze odkupie od ciebie, jak mnie ladnie poprosisz. Nie ma sie, co wstydzc, ze umoczyles na REMEDISIE. Pogodz sie ze starta, przyznaj do bledu i zainwestuj w prawdziwa spolke a nie takiego smiecia.
Hehehe, a skąd wiesz czy umoczyłem? W konto mi zaglądasz? Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Dodam że Twoja przepowiednia długo czekała na urzeczywistnienie. Każdy może przewidywać w ten sposób. Kiedyś w końcu trafi. Ja powiedziałem, że zwrócę honor jak dobije Twoich 10 GR ( w co nie wierzę). Dodam też, że do przewidzenia były spadki przy obecnej sytuacji rynkowej.
Na nic nie naganiam. Przelookaj sobie forum na kilka ostatnich miesięcy wstecz a policzysz moje wpisy na palcach jednej ręki ( no może dwóch). Jako naganiacz byłbym mało skuteczny ;). Za to Ciebei tutaj pełno wszędzie ;).