• Ile % ma prezes? Autor: ~griegij [87.204.31.*]
    Ile procent ma i kiedy przewidujecie, że będzie mieć 33%?
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~wert [77.115.200.*]
    ok 8 % brakuje.Myślę ,że do końca roku uzbiera. Teraz ma okres zamknięty -wyniki za 3 kw i pżniej ma do końca roku wolną drogę.
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    nie ma co liczyc na prezesa i na kompap generalnie spółka skończona, nawet pozbyc akcji sie nie mozna zapraszam na fam i silvano, pewniej szybciej, bezpieczniej bez prezesów cudaków jak lipka
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~wert [77.114.36.*]
    To idz na fora tamtych spólek .Wystaw odkryte i zobaczysz czy Ci nie kupią .
    Ciągle narzekasz i obsmarowujesz Prezesa -zastanów się !!
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    grand - 5,25%
    lipka - 18,57%
    franet - 0,53%
    razem to daje 24,35% musi jeszcze zebrac 8,65% to jest prawie 405 tys akcji jak chce miec 33% jak zapowiadal
  • mAŁE ALE Autor: ~sENIOR [83.28.218.*]
    musi miec 3 bańki i w tym tempie zajmie mu to pół roku :-)
  • Re: mAŁE ALE Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    no jakos obronili dzisiaj te 7 zł pieknie z ukrytego ktoś zbierał, kiedy wyniki?
  • Re: mAŁE ALE Autor: ~kisiarz [79.184.232.*]
    14 listopad
  • Re: mAŁE ALE Autor: ~doktor [83.24.44.*]
    no widzisz jednego dnia ty wywalasz z ukrytego a drugiego ktoś tak samo zbiera;)
    ładnie to dziś się zamortyzowało...
  • Re: mAŁE ALE Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    no ładnie to sie odkułem na plastboxie a to dopiero początek, fam tez idzie tylko ten kompap tragedia że az piszczy.... no ale połowe sobie zostawiłem....
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~czujny obserwer [213.25.19.*]
    Ja mam taka teorie, że cena jest utrzymywana na niskim poziomie po to aby ogłosić wezwanie na małe co nieco. Broń Boże nie należy się sugerować moimi teoriami bo inwestor ze mnie kiepski. Gdyby pojawiły sie jakieś negatywne informacje odnośnie spółki -- moznaby rozważyć czy ta teoria ma sens.
    jakie wezwanie?...co najwyżej dodrukują papiera
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~czujny obserwer [213.25.19.*]
    po co mieliby dodrukowywać?? a nawet jeśli to co ma piernik do wiatraka?? Po zatym tu może wejść do gry ktoś z poza obecnych dużych akcjonariuszy. Wszędzie cicho ale do okoła spółki wiele się dzieje. I nie koniecznie dzieje się dobrze. - może komuś właśnie o to chodzi.
    dodrukować moga bo papiera jest mało i jesli chcieliby robić kolejne przejęcia to nie maja gotówki a tak zrobia emisje która w całości obejmie jakieś NFI TFI czy jakakolwiek inna instytucja finansowa, z kursem sa w dupie a główni akcjonariusze kasę i tak ze spółki dostana z racji członkostwa w RN, a wiec generalnie emisja nic bym im nie zrobiła a Kompap miałby kapitał do dalszych inwestycji bo na razie z wyjątkiem wirtualnych pieniędzy za okazyjne przejęcia sa mocno w d...ie. Tak więc prędzej niz wezwania spodziewam się emisji oczywiście to tylko i wyłącznie moje osobiste przemyślenia i gdybania tak wiec proszę sie tym nie sugerować.......
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~CZUJNY OBSERWER [213.25.19.*]
    ????????? A co ma kompap i jego dotychczasowi większościowi akcjonariusze do zupełnie hipotetycznego powtarzam zupełnie hipotetycznego wezwania.
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~doktor [95.49.68.*]
    Panowie, zwłaszcza Karsyk, po raz piąty piszesz o emisji, która jak się okazuje jest tylko i wyłącznie twoim gdybaniem.
    Nie wiem o co ci chodzi, chcesz grać grubo i coś wygrać a stosujesz metody jakieś mało finezyjne. Najpierw dziko naganiając a teraz dosłownie bez przebierania w słowa próbujesz spółkę obrzydzić. hę?
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~Czujny obserwer [213.25.19.*]
    Może komuś mocno zależy aby było jeszcze więcej takich jak karsyk. Ubrany klasycznie wyżej ciśnienia nie wytrzyma i odda niżej.
  • Re: Ile % ma prezes? Autor: ~aa [217.113.228.*]
    a moze karsyk to po prostu przydupas wyslannik prezesa lub kogos innego kto zbiera papier
    obrzydza kazdemu zeby wyszedl a kto glupi to poslucha i sprzeda... juz pewnie mu sie udalo nie jednego nagonic
    to jest raczej najbardziej prawdopodobno teoria :)
    pewnie ze tak, bo po co mieć swoje zdanie, startowałem z tą spółka pełen entuzjazmu juz prawie rok temu, niestety był to rok zmarnowania moich pieniędzy, na kompapie nic kompletnie sie nie dzieje i nawet nie słychać zeby miało sie cos dziać a na innych spółkach mozna było zarobić, w tym tempie warto będzie inwestować w Kompap za rok albo dwa.....albo po zmienie prezesa. Na szczęście przejrzałem na oczy i zdywersyfikowałem swój portfel bo z tego ochłapu nic dobrego narazie nie bedzie.... Moska wiedział co robi jak sprzedał swój pakiet...... tylko nie piszcie nic o Mosce, róznica miedzy nami a nim jest taka ze my próbujemy zarobic kase a on to faktycznie robi.....
[x]
KOMPAP -8,57% 19,20 2026-04-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.