Zero naganiania, ale wskaźniki nie pozostawiają złudzeń MOCNE SPRZEDAJ, a ja jestem łowcą okazji więc kupię tylko na jakim poziomie bo już są chyba historyczne minima i nie widzę żadnego wsparcia poniżej tego na 1,7 to jak to przebije to jak nisko może jeszcze spaść.
A ja tego badziewia mam po sam korek. I w miarę dostępności środków ciągle dokupuję. I podzielam sugestię ,,DGA wskaźniki są bezlitosne dla DGA (MOCNE SPRZEDAJ)'' , ale sprzedam powyżej 3PLN, i to jeszcze w tym roku, wiem co piszę.
kupiłem tego gniota za 2 bańki i naprawdę nie wiem czy dobrze zrobiłem.
Brak oznak wigoru na tym papierku. Może wyniki coś zmienią, tylko jakie będą?????
zależy po ile brałeś, kiedyś grałem na DGA, zanim R.K wyszedł to się wyprzedałem, teraz nie tykam bo nie ma pod co grać. a za czasów RK to nawet dywidenta sie trafiła. Nie wiem kiedy będzie kolejna hossa na tym papierze ale zapowiada się że nie prędko. Jeszcze niestety minima przed tym papierem.
nigdy nie wiadomo kiedy zaatakuje. Ten pomysł na knajpy dosyć oryginalny ale kto wie?
Póki co ma cash więc za dużo miejsca w dół to nie ma, a poniżej 1,8 pojawiają się tłumy chętnych, bo wiedzą, że na dobrym rynku może być ekspresowa podbitka do 3. Dziwny papier tak jak dziwny jest główny akcjonariusz.