ja napewno dokupie w tej chwili spora strata ale wiem ze tu zarobie w poniedziałek kupie drugie tyle akcji jesli dalej bedzie promocja w obrocie beda akcje za około 600 tys wiec łątwo zrobić podbitke dzis napewno wywalał fundusz ktory nie ma lock up mieli akcje po 1 zł wiec i tak zarobili
Panowie spokojnie sytuacja się ustabilizuje. Mamy c/wk 1.1
To njwazniejszy wskaznik narazie nikt ze spółki nic nie wykradł ale fakt że szybko to rozegrali
niech wywalają dalej-za szybko żeby był koniec-tak to się nie odbywa zazwyczaj-kupię-aczkolwiek to giełda-(tu patrz ers-to co tam się stało ...i dlaczego?tego chyba nikt nie wie)np ers bo jest tego więcej.ale wezmę w poniedziałek jak spadnie do zeta albo niżej.jak dla mnie zarobek powinien być.dopiero wróciłem niestety do domu.pewno bym się skusił.
Spac po nocach nie mozesz i omnie ciagle myslisz zwiazek partnerski Ci chodzi po glowie Palikota za czesto ogladasz . 500zl mam zawsze w kieszeni a nie na gieldzie
Dnia 2011-10-29 o godz. 08:30 ~kosmaty50 napisał(a):
> jak nie wiem jak można porównywać spółkę (mbpartner)-do
> naszej--liczba akcji nie ma żadnego znaczenia?-dziwna jak
> dla mnie matematyka-pozdrawiam
Zyga wielu było takich jak ty wierzących w sukces za który podążały tłumy czytaj nie jaki chyba rysner z visiona który to do końca twierdzi że spółka da zarobić i tak od przynajmniej 3 lat w kółko to samo pisze nadając na osoby które przedstawiają odmienne zdanie że są mało inteligentne i zaniżany jest kurs aby ich wyleszczyć, tylko te owe mało inteligentne osoby od mniej więcej trzech lat zarobiły na innych spółkach w przeciwieństwie do tych co słuchają niejakiego rysnera tak samo tutaj jest nie twierdze że kurs spekulacyjnie kiedyś nie odbije ale na dłuższą metę niestety to wy będziecie najbardziej stratni trwając przy swoim chorym poglądzie na temat spółki.
al nikt tu nie gar na dłuższą metę-nie wiem o czym ty piszesz spółka jest ledwo chwilkę na giełdzie-a i my nie chcemy tu lata zabawić-nie wiem -nijak ma się ten twój komentarz do sprawy
No i co wynika z tego wywiadu? Dla mnie nic on nie wnosi. Nie sądzę żeby Patrowicz chciał inwestować długoterminowo w tę spółkę. Nie wiem po co wklejacie wszędzie wywiad z tym knurem
Dnia 2011-10-30 o godz. 10:11 ~kay napisał(a):
> No i co wynika z tego wywiadu? Dla mnie nic on nie wnosi.
> Nie sądzę żeby Patrowicz chciał inwestować długoterminowo w
> tę spółkę. Nie wiem po co wklejacie wszędzie wywiad z tym
> knurem
nic z tego.
jak to sie mowi:lepszy wrobel w garsci,niz ....sto jeleni na dachu :P
najpierw trzeba sobie odpowiedziec na pytanie,czego oczekujemy kupujac dany walor.
a w madrze zadanym pytaniu jest juz polowa odpowiedzi...
takze,co chcecie,trwale wybicie,czy jednorazowa podbitke?
obstawiam akumulacje,powoli ale stabilnie do gory(zadnych parow,im juz dziekujemy)
scenariusz jak na sgn czy pwm
p.s. i wiecej cierpliwosci,sprzedawal parowa zle,teraz miszczu podbiera,zle,za wolno...heh