• czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~invisible [83.21.181.*]
    najpierw ktoś łykał do 43gr., później być może ta sama osoba cofnęła popyt i dołożyłą podaż, zwaliła kurs na dno, czy drugie kółko zaowocuje mocnym wybiciem z trendu spadkowego? wolumeny dość duże, 720k w tym tygodniu
    czas pokaże, moim zdaniem spółka dojrzała do wzrostów
  • Re: czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~invisible [83.26.153.*]
    przyglądać się
    może być Runicom bis !!!
  • Re: czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~max [89.228.124.*]
    wygląda mi to na zwykłą podbitkę i dalsze upychanie akcji , tez miałem nadzieje że coś z tego wyjdzie , ale pewnie dalsze rozwadnianie akcji w celu nabycia zadłużonej i nierentownej spółki nie spodobało się inwestorom , więc reakcja jest jaka jest , może na niższych poziomach coś się ruszy .
  • Re: czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~invisible [83.8.251.*]
    a mi to wygląda nie tylko na podbitkę, obroty zwiększone było nie było na historycznych minimach i próba wybicia się z trendu spadkowego - tak mi to wygląda.
    a czy połączenie z ORI jest złym pomysłem? chyba nie, ostatnio ORI podpisał kilka umów
    sposób liczenia ceny do parytetu jest może trochę krzywdzący dla ISA ze względu na niską wartość księgową ale z kolei średnia arytmetyczna wyszła coś koło 89 gr. więc dużo wyżej niż obecne 36 gr.
  • Re: czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~połacenie [84.204.79.*]
    Już zapomnieliście o połączeniu,dawno o tym wiadomo a wy ciągle piszecie że to już ,że zaraz ,zobaczcie ile trwa procedura połączenia ,jak to wygląda i będziecie wiedzieli dlaczego tak zachowuje się kurs . Wymiana 1:4.
  • Re: czy trend ma szansę się zmienić? Autor: ~invisible [83.21.61.*]
    Dnia 2011-11-03 o godz. 11:15 ~połacenie napisał(a):
    > Już zapomnieliście o połączeniu?

nikt nie zapomniał
    list intencyjny podpisany był 18.08.
    warunki wymiany to wk na koniec 2Q i średnia z notowań 21.06.-17.08. (waga po 50%)
    średnie to:
    ISA to 0,89 zł
    ORI to 0,11 zł
    ORI ma 7 razy większą wk od ISA

wszystko wiadomo od dawna, według moich obliczeń ISA wyemituje 8,1 mln akcji po 0,47 zł żeby przejąć wszystkie akcje ORI
    jak się pomyliłem to mnie popraw

pozdr/
[x]
ELQ 2,03% 3,02 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.