• ....... przecież nikt nie mówi o odstąpieniu od negocjacji ITI / WARNER Autor: ~xxx [95.48.192.*]
    Słuchajcie - po zastanowieniu uważam że tak ogłoszenie dotyczące strategicznego partnerstwa to osobna sprawa dotycząca dostępności kanałów tvn na platformie canal +

Może nie mieszajmy spraw sprzedaży udziałów ITI w TVN a ..........sprzedaży praw do emisji kanałów przez canal +
    Zastanawiając się to pozytyw w bilansie przychodów na przyszły rok

........ gdyby nie dogadali się z Warnerem ........

To bardzo roztropne działania i może jest to obliczone na wywarcie presje na Warnera
    przecież umowa na następny rok to kasa a kasa to wyższa wartość akcji a co do przyszłości i filozofii Warnera gdyby kupił to przecież tylko rok i umowa może wygasnąć lub zostać rozwiązan

....... przecież nikt nie mówi o odstąpieniu od negocjacji ITI / WARNER
  • Re: ....... przecież nikt nie mówi o odstąpieniu od negocjacji ITI / WAR Autor: ~z zawodu dyrektor [89.69.12.*]
    dlatego dalej obserwuję ten papier sprzedałem ze stratą w rejonach 15+ .. coś mnie tknęło.. miałem kupiony za 16,7 w lipcu więc wielki mag nie jestem:)

zakupie w rejonach 12 - takie pobożne życzenie ale pewnie trochę wyżej trzeba będzie powrócić:)
  • Re: ....... przecież nikt nie mówi o odstąpieniu od negocjacji ITI / WAR Autor: ~ojciec dyrektor Sowa [92.42.113.*]
    "Strategiczne partnerstwo" z grupa TVN w końcu lat 90-tych skończyło się dla grupy CME (teraz będącej częścią Time Warner) strata w wysokości 44 milionów dolarów.
  • Re: ....... przecież nikt nie mówi o odstąpieniu od negocjacji ITI / WAR Autor: ~No i.... [89.75.42.*]
    ....tak myślę,że w plotkach jesteśmy bardzo mocni.1-TVN podała tylko komunikat o rozmowach w sprawie partnerstwa, 2-prasa temat rozdmuchała i zaczęto snuć domysły , 3-wplątano nawet TPSA,pomimo że prezes M.Witulicki zdementował pogłoski,4-ale żeby było więcej wzięto na języki sprzedaż akcji przez osobę z kierownictwa.A przecież to jest tylko życie np.nikt nie będzie się tłumaczył,że odchodzi do kogoś kto oferuje lepsze warunki /plotka wewnętrzna/.Faktem natomiast jest ,że gość sprzedał akcje za
    373 tys.Może dom buduje i mu zabrakło.Co do kursu .Nie widzę tu spadających noży ,raczej jazdę po muldach.Przecież tak żywiołowa spółka jak Cormay w tym dniu /27.10.011/ w ostatniej chwili wyzerowała z lekkim plusem.
[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.