• Brawo !!! Autor: ~zenit73 [46.149.150.*]
    Juz dwa watki saksowane przez moderatora.
    Ciekawe co Cie boli tak ???
    To ze pisze prawde, czy to ze robisz to z nudow.
    KPINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Treaz mnie skasuj po raz kolejny !!!
  • Re: Brawo !!! Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Po raz pierwszy od bardzo dawna MODERATOR- ZAWODOWIEC, który panuje nad wpisami i nie pozwala zaśmiecać forum.
    Dzięki takim moderatorom fora internetowe mają szansę zacząć spełniać bardzo pożyteczną rolę, np. służyć do wymiany poglądów.
    Dość palikotyzacji.
    Brawo moderator.
  • Re: Brawo !!! Autor: ~olin [195.140.236.*]
    no właśnie to nie ubliżaj ludziom od gweli bo jak cię dopadną to ci zrobią z d...py jesień średniowiecza
  • Re: Brawo !!! Autor: ~zenit73 [46.149.150.*]
    Olin nie wdawaj sie z tym cwelem Redziem w zadna dyskusje.On tu jest od brudnej roboty - niech pisze sobie sam ze soba.
    Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.106.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Brawo !!! Autor: ~Ceelofan [95.49.223.*]
    Zenit , wiem , ze chciałbyś by walor rósł , a Redzio chciałby by spadał , bo chce sobie dokupić , szanuj to. Nie przepadam za wjazdami Redzia i często Mu przywalam , ale ubliżanie od cweli osobom , których nie znasz jest niedopuszczalne. Nie życzę Ci losu cwela w pierdlu i proponuję byś na drugi raz powściągnął łapki przy bo wyjeźdźanie z takimi tekastami jest po prostu niecharakterne.
    Wracając do walora , to może się obronić na 4 , a może i ktoś zdenerwowany zrobić 3 , ale na tym powinno być koniec , pod warunkiem , że nie ma trupa w szafie. A reszta....czas pokaże . To jest tylko i aż NC.
  • REDAKTOR !!! NIE SZCZEKAJ Autor: ~Karmazyn [77.253.106.*]
    PORAZ SPAĆ
    Z tej strony Ceelofanie Cię nie znałem - czyżbyś opuścił ciemną stronę mocy? Gratuluję.
    A najbardziej masz rację z tym trupem. Może go i nie będzie - w takim razie dlaczego te akcje doszły już do 3 groszy?
    No i ta ukryta olbrzymia sprzedaż na 4 groszach - obstawiam, że ktoś coś wie - ale, równie dobrze może być tak jak Ty piszesz i że cerabud jeszcze odbije.
    Ceelofan musze ci sie przyznac ze bylem w pierdlu i wiem co znaczy to slowo.
    Fakt - przesadzilem, lecz nie lubie jak i mnie obrazaja.
    na gieldzie jestem juz bardzo dlugo, wiem jedno im wiecej ujadaja na spadki tym lepiej jest
    I od tego jest wlasnie nasz Redaktorek i jego podobni.
    Na Veno bylo podobnie. Tam takich ludkow bylo dziesiatkami - lecz co madrzy skupowali. I co ???
    Z 2 groszy poszlo na 9
    Dziekuje za uwage
  • Re: Brawo !!! Autor: ~Ceelofan [95.49.223.*]
    No to z ki....rem Zeno i jedziem dalej.... Nikt nie każe żebyśmy się tu wszyscy lubili , drobny wjazd jeszcze nikomu nie zaszkodził , ale dobrze czasem powściągnąć twarz i kiepałę. A co do CERa , ostatnia emisja po 15 gr , wartość nominalna akcji 10 gr , nikt nie ma taniej niż 4 gr , pokazuje zyski / przynajmniej na papierze / , aktywa 11 m , długi 2m , a jak się w końcu okaże , ze te cegielnie istnieją to tę spółkę warto wziąć tylko dlatego , że jest publiczna.
    Zgadzam sie z Toba w 100% - na przekor redziowi hehehe
    Spolka gra w kulki, ale takich na NC jest mnostwo i rosna jak trzeba.
    Najwiecej akcji jest w rekach od 10 groni w zwyz, wiec warto czekac i sie to napewno oplaci
    Milej nocki zycze wszystkim
    Dobranoc
    CYTAT:
    "Ceelofan musze ci sie przyznac ze bylem w pierdlu i wiem co znaczy to slowo."
    Mniemam, że znaczenie tego słowa znasz z autopsji
    Teraz rozumiem dlaczego jesteś taki agresywny.
    Zostałeś przebranżowiony.
    Wspólczuję.
    Jestes zalosny redaktorku.
    Widze ze zawsze wszystko wiesz najlepiej - co za kretyn.
    Ciekawe czy w realu bylbys taki cwany
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.