• UWAGA - JUTRO Autor: ~Seba [193.19.165.*]
    Jutro zlecenia kupna znikną łacznie z tym sztucznym na poziomie 80 K kupujacy zaczna sie obawiac, wycofywac i sprzedajacy beda sie modlic o wepchanie tego komus na poziomie 0.50 ale pewnie nie wielu sie to uda :)
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~marek [78.131.143.*]
    i własnie o to chodzi zeby tak kazdy myślał...i znowu ktoś pozbiera paier od uciekajacych w poplochu....a potem powtórka z dziś:)
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~henk70 [78.8.71.*]
    jutro będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze.
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~Artur [212.126.56.*]
    jutro pompa az do wstrzymania notowan, kto nie wierzy, jutro sie przekona,

czas na sprzedaz wtorek-sroda
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~DANIEL [83.11.218.*]
    Nie no seba tak źle raczej nie będzie jutro jeszcze Podciągnął przygotowując sobie grunt do zrzucenia pakiecików nie mówię że jutro chociaż i to możliwe, ja mimo że mama akcje to piszę że coś mi tu śmierdzi chociażby przez sam fakt zaklinania. Wróżenia dokąd to cena nie dojdzie, z doświadczenia wiem że takie opinie są przy Gurkach tak aby poubierać naiwnych, działam na swoją szkodę bo powinienem zachwalać i dawać kosmiczne ceny wartości akcji, jestem po prostu realistą i jak pisałem że warto zainteresować się spółką był wystrzał ponad 100% więc teraz przestrzegam przed zbytnim optymizmem który wam jak i mi tu towarzyszy.
    Zastanawia mnie do kogo ostatnio szły te pakiety oraz w jakim celu??? Wiem że to było przerzucanie z wora do wora tylko kto komu poco i dlaczego???
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~Zimny [95.41.53.*]
    w niedalekiej przyszlosci do obrotu wejda akcje serii B i C a bedzie ich ponad milion.....nie da sie ich ozenic po przyzwoitej cenie sypiac z poziomu 0,5 .....i to wedlug mnie jest argument przemawiajacy za dalszymi wzrostami....do jutra:-)
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~marek [83.9.134.*]
    Owszem wejdą te akcje do obrotu ale niekoniecznie musza iść w rynek.w końcu to ok.25% spółeczki więc po co miałyby znależć "przypadkowego"nabywce.tak sądzę ale może się myle.
  • Re: UWAGA - JUTRO Autor: ~Zimny [95.41.53.*]
    niekoniecznie ......ale w obecnej chwili oficjalny ff to tez jakies 25% .....skoro 25% akcji moglo znalezc przypadkowego nabywce....z nieciekawym zreszta skutkiem to czemu nie moze 50?
[x]
ERS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.