Ja również z radością dobrałem wczoraj po 0,02 już mi się uzbierał pokaźny pakiecik i puki co mi się nie spieszy mogę poczekać a wierzę że na pewno nie stracę.
A są, są... tylko co tu dużo pisać, kiedy kurs czołga się po dnie i swojej ceny zakupu nie zobaczymy przez jeszcze bardzo bardzo długo - nie mówiąc już o sprzedaży z zyskiem... siedzi się i trzyma kciuki, ewentualnie wznosi błagalne prośby, że może nie dziś, może nie jutro, ale żeby coś drgnęło i ruszyło do góry - podobno wiara czyni cuda ;)
......................niżej nie spadnie , bo już nie ma bardzo gdzie, a wyżej może byc w każdej chwili , ja mam niestety większość ponad 0,10 ale jesze dokupiłam po 0,02 i 0,03 trudno czekam cierpliwie, pozdrawiam ugotowanych i zyczę cierpliwości
dokładnie, ja też się zastanawiam czemu ludzie, którzy kupowali po 0,1 nie uśredniają i nie kupują po 0,02-0,03. Od razu by się tego więcej przemieliło i zobaczylibyśmy szybciej wzrosty :-) Wasza przyszłość zależy od Was :-D
Kolega pewnie kupi za 2 gr i sprzeda za 3 i potem znowu ustawi się na 2 gr. Koleś na tym swoje zarobi.... A najlepsze jest to że kupi za taką cenę bo ludzie z taką stratą wywalają...:/
hmmmm... sama się czasem zastanawiam nad tą 'naivką', ale czasami tak się życie układa, że nie ma wyjścia. Z drugiej strony jak wchodziłam do spółki to kurs był na poziomie, który dawał spory zysk... nie sądziliśmy, że papier tak błyskawicznie zleci na łeb i że nikt nie będzie go bronił... tak czy inaczej przy wejściu do obrotu tej połowy alfabetu i tak nie mieliśmy w zamiarze się wyprzedawać odrazu, a teraz zwyczajnie nie ma to sensu z taką stratą, więc siedzimy i czekamy...na dobrą 'novinkę' ;)
ten co mial sprzedac juz wywalil swoj pakiet co bylo widac w piatek - cisza i spokoj. tak wiec przed nami wzrosty panie i panowie. spolka jest niedowartosciowana i juz bardzo przeceniona - wracamy na 10gr.