wzrostowy, sprzedałem Graala 3 tyg temu i kupiłem Vistule po 80gr już jestem 20% do przodu a do 2zl nie sprzedam , widzę że dobrze zrobiłem a jeszcze ta informacja ze fund się pozbył akcji to znaczy że będzie gorzej w spółce bo tak by dokopywał po tej cenie,nie chce źle wróżyć ale coś nie dobrego dzieje się w spółce ta cena a brak zainteresowania, może nagle wyskoczyć wiadomość typu wniosek o upadłość
Vistula to podobna sytuacja. Nic ciekawego. Jeszcze niedawno kosztowała prawie 3 zł. A w Graalu raczej do końca roku spadków większych nie powinno być i 4 kwartał zazwyczaj to najlepszy okres pod względem obrotów i wyników finansowych. Powinno być dobrze.
może wrócę na Grall jak na vistuli kurs się zatrzyma i będę z 30% do przodu jak zdążę, bo 5-6zl to okazyjna cena prędzej czy później 10zl na pewno ujrzymy, a może i więcej, IDMSA podobno wybrał kilka spółek o niskich wartościach o potencjale zysku i skupuje może ten pakiet od milenium kupił kto wie trochę tego było
Możliwe że to oni. Na BBI Capital tez podobny bałagan zrobili. Spółka dobra, dogadali się z głównym właścicielem a pozostałych chcieli oszukać i przejąć spółkę za grosze. Ale tutaj raczej to nie przejdzie