Dlaczego nie kupujecie po 0.05 groszy ???
Czy nie rozumiecie ze czekajac na 4 i nizej nigdy nie pojdziemy do gory - nie zarobimy, a i nowy kapital tu nie przyjdzie widzac ta kaszanke.
Ja za cale pieniadze jakie uskubie kupuje po 5 groszy. Nie ma tego wiele , bo niewiele kasy mam juz , ale staram sie zeby te gowniane 2 banki po 5 zniknely
Prosze was, przestawcie swoje zlecenie kupna o grosz wyzej - zyskamy na tym napewno wszyscy :)
Pozdrawiam
To jest tak proste, ze az dla niektorych nie do przyjecia - jak mozna kupowac wyzej skoro....
No wlasnie skoro co ???
Brac po 5 i bedzie ruch na papierze
Celofan dzieki - jest nas dwoch. Czekamy na reszte :)
napisz mi prosze szczerze co jest lepsze wedlug Ciebie. Czekanie na kolejne watpliwe akcje po 4, czy mocny ruch w gore - zarobienie kasy i pojscie na inny walor nie tracac tutaj czasu ???
Tytułowy wpis zenita73 to chyba największe kuriozum na forum Bankiera od momentu jego powstania.
Nagroda Darwina niewyjęta.
Najgorsze jest to, że ten człowiek najprawdopodobniej wierzy w to co pisze. A to staje się już niebezpieczne.
Obstawiam wariant, że po zakupie Cerabudu po 12 groszy, człowiek ten patrząc na to co się dzieje zwariował.
Wtóruje mu drugi utracjusz - niejaki Cwelofan.
A najlepsze jest to, że obaj wierzą, że na sprzedaży po 0,05 zł są tylko 2 miliony akcji.
O święta naiwności.