Mamy 4 sesje wzrostowe. Wykres trochę straszy, jest on idealny do zbierania.
Podobna była sytuacja na Astarcie ( wykres ) skończyło się to na 100zł
Spółka moim zdaniem bardzo dobra ze stałym akcjonariatem rokująca bardzo dobrze na przyszłość. Nic tylko zbierać..
Oszołomstwa nam tu nie potrzeba !!!! Rozmawiają tutaj tylko Ci co podchodzą do spółki niespekulacyjnie !!!! Powtarzam inwestorów co sprzedają zarabiając 50gr tutaj nie chcemy.
Wróżek typu bedzie po 1 zł także !!!!
ale fantaści patrząc na twoje wpisy na wątek mają wstęp wolny. o czym ty człowieku piszesz , jaki silny akcjonariat ? 99% łącznie z tobą umoczone grubo powyżej 20 zł i nawet twoje błagalne wpisy i brednie o długim terminie nic nie pomogą. dopóki będziecie kupować od siebie to będzie ruch ale przecież zasiłki , pożyczki , kredyty na uśrednianie kiedyś się skończą, podobnie jak wiele "karier" szybkich milionerów ale jakoś się musicie pocieszać żeby nie zmieniać gaci co 5 minut
Dnia 2011-10-26 o godz. 22:56 ~dobieracz!!!! napisał(a):
> ale fantaści patrząc na twoje wpisy na wątek mają wstęp
> wolny. o czym ty człowieku piszesz , jaki silny
> akcjonariat ? 99% łącznie z tobą umoczone grubo powyżej 20
> zł i nawet twoje błagalne wpisy i brednie o długim terminie
> nic nie pomogą. dopóki będziecie kupować od siebie to
> będzie ruch ale przecież zasiłki , pożyczki , kredyty na
> uśrednianie kiedyś się skończą, podobnie jak wiele
> "karier" szybkich milionerów ale jakoś
> się musicie pocieszać żeby nie zmieniać gaci co 5 minut
ale bólu w sobie nosisz chłopcze , kto cie tak wyruchal?
jak tam fantaści , gacie znowu pełne ? a tyle było marzeń i fantazji . powtarzam setny raz gracie między sobą rozgrzanym kartoflem bo nikogo ten papier już nie interesuje
Dnia 2011-10-28 o godz. 23:49 ~dobieracz!!!! napisał(a):
> jak tam fantaści , gacie znowu pełne ? a tyle było marzeń i
> fantazji . powtarzam setny raz gracie między sobą
> rozgrzanym kartoflem bo nikogo ten papier już nie
> interesuje
nie bądz taki pewien ,bo papier bardzo fajny do grania i spółka też nie byle jaka
Dnia 2011-10-30 o godz. 12:47 ~dobieracz!!!! napisał(a):
> umoczony rozumiem grubo ponad 20 zł ? tak, bardzo poważna
> firma i równie poważny akcjonariat tego akurat jestem
> pewien
jutro wyśle ci wyciąg z rachunku ,obiecuje..................
średnio jestem zainteresowany twoim wyciągiem. jeśli o mnie chodzi to możesz stracić wszystko co masz bo to tylko i wyłącznie twoja sprawa, ja mam co jeść a co ty zrobisz to tak jak pisałem twój problem. a co do papieru to niestety szmatławiec z kupą umoczonych "milionerów" bez perspektyw na cokolwiek , no powiedzmy że może za jakiś czas lekko drgnie żeby złapać kolejne rekiny a potem to już tylko dwa metry pod ziemią
Dnia 2011-10-31 o godz. 18:10 ~dobieracz!!!! napisał(a):
> średnio jestem zainteresowany twoim wyciągiem. jeśli o mnie
> chodzi to możesz stracić wszystko co masz bo to tylko i
> wyłącznie twoja sprawa, ja mam co jeść a co ty zrobisz to
> tak jak pisałem twój problem. a co do papieru to niestety
> szmatławiec z kupą umoczonych
> "milionerów" bez perspektyw na cokolwiek
> , no powiedzmy że może za jakiś czas lekko drgnie żeby
> złapać kolejne rekiny a potem to już tylko dwa metry pod
> ziemią
od moczenia synku to ty tutaj jesteś ! każdy grosz się przyda więc pracuj ciężko na utrzymanie mądrzejszych od siebie aha i jeszcze jedno "mędrco"??? nie podkreśliło że coś nie tak z tym słówkiem.
Jak bym miał wszystkie akcje od początku i wam sprzedał 50% całosci w przedziale 20-30 to by mi było wszystko jedno po ile mi zejdzie reszta nawet po 1 gr by mi się opłacało.