• 100mln Autor: ~jde [212.244.141.*]
    Info :
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/C-C-ENERGY-SA-Zawiadomienie-o-przystapieniu-akcjonariuszy-emitenta-Clean-Carbon-Energy-S-A-przeciwko-Komputronik-S-A-oraz-Contanisimo-Ltd-2427841.html

Będziemy bogaci!!!!!!!!!
  • Re: 100mln Autor: ~gti [194.9.79.*]
    ale jazda. i komu teraz wierzyć:) czas kupować.
  • Re: 100mln Autor: ~dwaeha [89.75.154.*]
    nie nakrecajmy sie na kupno akcji bo z tej kasy najwiecej wezma prawnicy
    nowy prezes to desperat i neurotyk a staszek tylko czeka by podbic kurs i oddac akcje ktore nabyl po 0.01 pln
  • Re: 100mln Autor: andronom1 [178.37.128.*]
    Następny znawca wartości ziemi. Skąd wziołeś tę wartość. Jak co piszesz to pisz uczciwie a nie wypisuj bzdur byle tylko pisać. Jeśli masz ku temu dane to napisz na jakiej popdstawie piszesz że kupił akcje po 1 groszu.
  • Re: 100mln Autor: ~ALI [77.254.93.*]
    Ile jest warta ziemia w Zachodniopomorskim? Rolna w/g cen z Agencji Nieruchomości Rolnych średnio 1,1 do 1,3 zł za 1 m2 czyli 13 000 zeta za 1ha . Ale od czego jest radosna księgowość. Wystarczy dopisać że planujemy fermę wiatraczków i można księgować x5 a akcjonariusze już kupują namiętnie marzenia. Tylko czy nie paszczaka o nowym super jachcie?
  • Re: 100mln Autor: ~bicz [109.243.89.*]
    w byle gownianym wojewodztwie za 1h trzeba dac najmniej 30 tys zl i nie ma chetnych do sprzedazy. Jeden z moich znajomych rolnik ktory ma juz sporo pola ostatnio mowil ze kupil by chetnie ziemie nawet po 30 tys za ha ale nikt nie chce opychac. W zachodniopomorskim w wojewodztwie gdzie od groma turystow i teraz swierzy temat gaz lupkowy ta ziemia jest jeszcze wiecej warta tym bardziej ze taka ziemie prawo juz pozwala w wiekszosci przypadkow przeksztalcac w dzialki budowlane. Wiem wiemy ze czekasz od dawna na jakies skrajne wyceny chociaz dziwie sie ze juz te grosze cie nie zadawalaja. Jak czekasz na panike i zejscie jeszcze nizej to chyba sie spozniles. Panika juz byla a teraz mamy do czynienia ze zmiana trendu o czym swiacza chociazby srednie kroczace ktore juz sa podstawa tego waloru. I pisz dalej te glupoty ze jeszcze beda emitowac miliardy akcji i ile bedzie. Niech emituja nawet triliony i wkladaja za to w spolke ziemie. Do poki nie wywiaza sie z umow i ustaw to do obrotu one nigdy nie zostana dopuszczone a jak beda chcieli to komus opchnac to beda musieli zaczac prowadzic taka dzialalnosc ze sie wszyscy posraja albo chociaz zrobic podpuche a ja sram na to czy to bedzie tylko podpucha czy co innego. Wazne ze kurs bedzie 10 razy wyzej niz teraz a ja zarobie a ty nadal bedziesz pisal bzdury i szukal glupszych od siebie.
  • Re: 100mln Autor: ~janek194 [77.237.3.*]
    Ja też jestem optymistycznie nastawiony ,mam trochę akcji tej spółki i nie mam zamiaru ich sprzedawać,przynajmniej w tej cenie.Natomiast jeśli chodzi o ziemię ,to mam jej trochę i gdyby był chętny ktoś na nią po 30 000 /ha to sprzedaje natychmiast.ale nie chcą dawać tyle,niestety, a nie jest to gówniane województwo.
  • Re: 100mln Autor: ~bicz [109.243.89.*]
    to poczekaj jeszcze troche to beda dawac jeszcze wiecej tak samo jak taki ali za cce
  • Re: 100mln Autor: ~mini [89.228.135.*]
    do bicz. Nigdy się nie udzielam na forum, czytam raczej. Ale jak widzę takie głupoty to się nie mogę powstrzymać. Znawca ziemi. W zachodniopomorskim przeciętnie masz V, IVb. IVa, IIIb to już dobra ziemia. Średnia cena za ha ok. 13000 - 14000 zł. Jak zapłacisz 30.000 zł to ci sprzedam tyle że nie przerobisz. Możesz sobie odsprzedać turystom, których tu jest twoim zdaniem od groma. Pewnie przyjeżdżają oglądać tą ziemię...
  • Re: 100mln Autor: mark_ [62.87.154.*]
    dobre, bardzo dobre . . . :D
  • Re: 100mln Autor: ~bicz [188.33.32.*]
    to sie smiej dalej i czekaj na 10 groszy zaklinajac rzeczywistosc korki taczerze. Ja za jakis czas bede smial sie z ciebie
[x]
CCENERGY 3,85% 0,27 2025-11-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.