za kilkanaście dni po wyjściu z aer - pocałunek 3 muszkieterów napompuje tę spółkę. Ale ważne i tu UWAGA!!! - konsolidować się tak by do tego momentu nie przebić 40 gr. bo inaczej sami sobie będziecie pompować śmieciucha
Pozdr. JAcek
No i co o tym sadzisz jacku z grochowa ? bo pompka zaczela sie juz dzis widze taktyka podobna jak w aerfinance pakiecik 150 k robiący za solidny prog ktoryy bedzie pewnie sukcesywnie podnoszony. Ja siedze jeszcze na Aerfinance i sie zastanawiam czy sie nie przerzucic tutaj na 1-2 dni. Jesli bedziesz miał czas napisz tez co sadzisz o takiej spolce jak PSWCAPITA myslisz ze wykres bedzie ksiazkowy i czeka nas w ciagu najblizszych dni wiekszy wystrzał ? Pozdrawiam
Witaj, nie znam tej spolki, ale widze, ze tu bylo 11 % dywidendy. Pewnie musze ze 2 h. spedzic na forach i posledzic kto i co, jak z FF, jak w czasie, emisje etc.... Wyglada na tania i teoretycznie powinna smigac 2 x wyzej. Poza moim portfelem
Pozdr. JAcek
Mam papier więc chciałbym aby rosło tylko mam jakieś dziwne obawy że po 11 kurs zacznie spadać z doświadczenia wiem że tak bywa na takich spółkach że do mniej więcej 11 pompka a potem zjazd na trochę niższe poziomy, ale jakby nie było gratuluje tym co jadą zemną w tym samym pociągu, będę wnet wysiadał nie wiem jeszcze czy dzisiaj czy jutro
Jacek nie twierdze że zjazd będzie to za duże słowo , tylko autentycznie coś mi tu nie pasuje tak jak by była powtórka z ostatniego rajdu który zakończył się nieco wyżej zobaczymy jak zachowa się kurs po puszczeniu wideł
obyś miał racje ale powiem szczerze że coś mi tu " śmierdzi"
dzisiaj już nie wyskoczę ale jutro trzeba trzymać palec na enter i w razie konieczności uciekać
wyskoczyl przy 70 gr. na bank, obserwuje go i uderzyl w PIA - jak pisal - zobacz na ruchy, ciekawe czy tam dadza rade podpompowac do 1 zl dzis. Skoczylem za nimi bo pan Jacek to spoldzielnia jedna chyba co jak pisze to i tak robi. Nie wiem po co o tym pisze, ale od dawna czytam i ma racje caly czas. Pewnie wczesniej zwyczajnie sprzedal lub juz kupil i resztakmi pompuja by potem oddac, ale i tak mozna przyciac na ich zagrywkach
ta wyglada na to, ze ERS traci zapal (choc takie wzrosty, 3 dni z rzedu zamkniecie notowan, to ulalala :) ).
PUBLICIA 14% dzis na plusie, cos jest na rzeczy