• Sprzedałem syfa Autor: ~student [89.234.202.*]
    Miałem te akcje trzymać jeden dzień. Kupiłem po 1,31 myślałem że następnego dnia będzie kolejna podbitka jednak okazało się że kupiłem na szczycie. Trzymałem 7 miesięcy, uśredniłem przy 0,71, średnia cena zakupu 1,20, sprzedałem wczoraj wszystko po 0,81 i przeniosłem się na orlen lotos i cdred.

Powodzenia
  • Re: Sprzedałem syfa Autor: ~a999 [83.8.1.*]
    zle zrobiłes...
  • student Autor: ~stary na forum [88.199.150.*]
    nie przejmuj się, ja też kiedyś sprzedawałem na dołku tak jak Ty, jutro ostre wybicie do 0,92.
  • Re: Sprzedałem syfa Autor: ~observer [83.25.159.*]
    Szkoda że małe obroty , ale jak przebije 0,90 to szybko up na północ tylko obroty muszą być konkret
  • Re: Sprzedałem syfa Autor: ~stary na forum [88.199.150.*]
    Wiele wskazuje na to , że przyszły tydzień będzie wzrostowy na PPS, tak pokazują kreski, ale najpierw musi przebić kanał oporowy 0,87- 0,89 na zamknięciu. Dzisiejszy dzień choć może nie rzuciło się to w oczy zakończył się dużym sukcesem popytu z powodu przebicia SMA 200 i zamknięcia powyżej tej średniej kroczącej. Inne średnie też się pięknie zaczynają układać. Prezes chwalił się kilka dni temu na łamach PB, że wyniki będą dobre za 3Q i dodatkowo mają chrapkę na spółkę z branży.
  • Re: Sprzedałem syfa Autor: _bobas_ [95.49.47.*]
    spółkę kiedyś miałem, dobra, fajna spółka, ale nic tam sie nie dzieje i na te wybicie mozna jeszcze ruski rok czekac.... niestety
[x]
PEPEES 0,00% 0,93 2025-11-07 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.