• Nic Autor: ~Polak [89.231.248.*]
    Szkoda cokolwiek pisać. Tak ochoczo sprzedają jakby spółka zbankrutowała. Wig 40 do góry 2 % Cersanit w miejscu . Wig do dołu 1.5% Cersanit -6 %. Ilu ludzi chorych w tym kraju. Naprawdę trudno zrozumieć tj sprzedawać akcje po tak żałosnej cenie. Tylko fundusze i przestraszeni. Innego wytłumaczenia chyba brak.
  • Re: Nic Autor: ~bph [77.91.19.*]
    Niestety, to smieciowa spolka.
    Po walnym zeby byl taki zjazd?. Nie do pomyslenia.
    Nie pamietam takiego przypadku w zadnej spolce.
    Wszedlem w to g.... 2 dni temu i juz dostalem po uszach.
    A do ilu jeszcze zjedzie ....moze nas dobrze zaskoczyc.
  • Re: Nic Autor: ~maxymilian [89.77.208.*]
    Ale przecież to widać, że ktoś celowo gra na spadki. Nawet ktoś to dzisiaj przewidział tu na forum, że na zamknięcie poleci na łeb na szyję...
    Ja kupowałem po 4,75 i 5,13 bez nastawienia na zysk w 2 dni... :)
    Jak ktoś chce zarobić w ciągu 2 dni to polecam iść do bukmachera :)
    Owszem - zielony lepiej się ogląda... ale to dopiero wtedy, kiedy ci, którzy teraz grają na spadki zrealizują swoje założenia i plany..
  • Re: Nic Autor: ~JAREK [80.245.186.*]
    PANOWIE I PANIE W 2 DNI ODROBIONE ZOSTALO 12 % ,KTOS WYKORZYSTAL OKAZJE TROCHE ZREALIZOWAL ZYSKI I TEZ WYSTRASZYL LESZCZYNE I ZNOWU KUPIL KILKA POZIOMOW NIZEJ.
  • Re: Nic Autor: ~optymista [46.134.123.*]
    Tu jest za mały obrót żeby grać DT a spada dlatego że szeroki leci.
    Faktem jest że po info o dodruku akcji- zazwyczaj jest zjazd i to nie ważne ile dodrukują
    ważne że rozwodnią a przy obecnej niepewności to można spodziewać się spadków.
    A do ilu ? to tylko zależy od nas czy strach zajrzy nam w oczy.
  • Re: Nic Autor: ~max [195.137.161.*]
    O tym, że będzie dodruk było wiadomo już od dawna. Cena akcji spada nieprzerwanie od około 2 miesięcy. Dzisiejsze TKO pokazuje, że powtórki z rozrywki ciąg dalszy. Jeżeli istnieje szansa na prawdziwe odbicie, to chyba dopiero przy PP, o ile matematyka nie pokaże co innego.
    Na pewno obecna wartość księgowa to ponad 6 zł za akcję. Jak to będzie wyglądać po dodruku zobaczymy.
  • Re: Nic Autor: ~bywałem [46.112.39.*]
    co ty pitolisz cersanit spada od 2 miesięcy
    ty lepiej zobacz na wykres leci od września 2010 po odcięciu .
    teraz może być tak samo .
    na świecie nie za wesoło
    Jeżeli skok z 4,61 na 8,80 uważasz za ciągły spadek to gratuluję poczucia humoru.
  • Re: Nic Autor: ~bywałem [46.112.39.*]
    ty durniu a gdzie masz te swoje 8,50 . takie zjawisko to nawet nie korekta w trendzie spadkowym. o o takim trendzie świadczy dalszy dodruk akcji który odbył się już raz we wrześniu 2010 po którym kurs dalej leci w dół.
    Łatwo obrażać ludzi siedząc za monitorem. Nie będę zniżał się do takiego poziomu. Większość czeka na podobną korektę i na 8 złotych wywali ten papier z ulgą i nigdy już do niego nie wróci.
    Nieważne, czy to będzie korekta, czy widzi mi się spekuły. Liczy się fakt.

• Re: Nic Autor: ~DonTus [89.231.244.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/wykres?wlid=22&porow=&rdz=0&wsk=1&okresy=1000&rn=1&typ=0&skala=0&srednia=1

Tak to wygląda
  • Re: Nic Autor: ~Inwestor [148.81.55.*]
    Po co trzymać skoro będzie taniej !
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.