Chciałbym otworzyć taki wątek, ponieważ jest on przykładem na działania nieudaczników z funduszy oraz dokumentem na to,że wzięli pod stołem. Te pseudo-spory w sądzie to pic na wodę.
Tom spolka odrobila caly wakacyjny spadek jak malo ktora Wiec trzeba sie cieszyc. Co bedzie dalej zobaczymy. Narazie poklon dla Waldiego ktory zapowiadal ze ta spolka wroci na swoje poziomy.
Pozdrawiam
Mony fundament zawsze sie obroni. Zwroccie uwage na ceny kauczuku, popyt na opony zimowe i kurs walut......
najblizsze kwartaly pokaza sile debicy mimo drenazu finansowego tak podziwianego przez niejakiego grafa....
pozdrowka
nie widzicie ze zadne dobre infa nie maja wplywu na ta spolke?
a jak tylko jest zle od razu doluje.
Do ostatniej gorki 82 zł brakuje nam 40 % .
Tu nie ma nic do rzeczy kauczuk itp itp,oni beda i 10 lat czekali
a my wzrostow nie zobaczymy.
spolka jest zniszczona przez pzu i taka jest prawda.JAkby chcieli mogliby wywalic kurs
na 100 zł w pare dni ,lecz oni tego nie robia a wrecz sprzedaja akcje i doluja kurs.
TOM czy ty bedziesz wiecznie niezadowolony. Rozumiem zniecierpliwienie gdy sie tak dlugo czeka, ale bez przesady. jeszcze niedawno pisales ze na Nowy rok jak dobrze pojdzie zatrzya sie na 50. PZU ma swoje wlasne priorytety i nie oczekuj jawnosci bo wtedy byloby kolokwialnie mowiac zbyt latwo i pieknie.
Akcje od kilku tygodni sa zbierane to widac golym okiem. Rozstrzygniecie nastapi jeszcze wtym roku.
A FUNDAMENTY SA ZAWSZE NAJWAZNIEJSZE,
POZDROWKA
1 % do góry! Ja pier...! A jutro 0,5 % do dołu, obroty zero. I niech mi tu żaden nie p ,że ktoś skupuje ,a ktoś oddaje. Ja się pytam: gdzie to śmieszne PZU?
i znów 69 i inne numerki tego gnojka od spadków, mam nadzieję ,że to dla niektórych kolejny dowód na to ,że umoczopne łapy dalej prowadzą swoją śmierdzącą grę
Czemu nikt nie obstawia jak w tytule? Powiem wam, bo za dużo jest na tym forum gnojków,którzy wzieli pod stołem i podszywają się pod przygłupów, co to niby prowadzą dyskusję o wskaźnikach , terminach i innych pierdołach. Ponawiam pytanie: gdzie są te śmieszne fundusze?Co na to ABW i CBA?
Jeszcze tylko dodam ,ze mam w d... ten kurs, bo nawet jeśli debica byłaby po 10 gr to i tak moja strata na tym j.. papierze jest nie do odrobienia. Ale co mają powiedzieć fachowcy od zarzadzania tj. od przepierd.... nie swoich pieniędzy? Temat dla CBA i ABW. Czekam na naganę od śmierdzących naganiczy.
w dzień wypłaty dywidendy , tylko minus 2 % ( i tak dobrze). Pytam się po raz n-ty,gdzie są te śmieszne fundusze , SPRZEDAWCZYKI ze swoimi bzdurnymi numerkami 69 itp. Co na to ABW, CBŚ i Prokuratura?