• płatni naganiacze Autor: ~ekspert gieldowy [178.37.179.*]
    Ci, którzy są nowi na giełdzie powinni wiedzieć, że na każdym forum funkcjonują wynajęci i sowicie opłacani przez spekulantów osobnicy, którzy za pieniądze "przewidują" kursy giełdowe. Na tym forum też jest ich wielu - można łatwo sprawdzić którzy są najaktywniejsi. Oczywiście nie zależy im, żeby pisać prawdę bo działają w imieniu spekulantów, którzy chcą zarobić na giełdzie kosztem zwykłych, uczciwych inwestorów.
    Ich zadaniem jest wprowadzanie graczy w błąd ale oczywiście udają bardzo troskliwych o nie swoje pieniądze.
    Nie dajcie się im nabrać!!!
    Teraz piszą, że kurs akcji będzie rósł - to oznacza, że będzie spadał i że trzeba akcje szybko sprzedawać.
    Zobaczycie jak zaraz wpadną w furię kiedy przeczytają, że odkryłem ich niecne plany i jakie obraźliwe i dyskredytujące posty będą wysyłać - to będzie tylko potwierdzenie moich racji bo wszyscy wiedzą jak prawda potrafi boleć.
  • Chlopie idz na petrola ostrzegac Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Naganiaczu z Zielonej Gory. Chyba jestes myslacy czlowiek, jak ktosc cie prosi grzecznie bys wy..dal to chyba powinienes sie do tego ustosunkowac odpowiednio i nie zaklucac spokoju tego forum. Ale widocznie nie masz honoru.czuwaj
  • Re: Chlopie idz na petrola ostrzegac Autor: ~stachnic7 [82.115.74.*]
    ....niech szczeka, karawana jedzie bez niego:-)
  • Re: płatni naganiacze Autor: ~autor [195.187.134.*]
    masz rację są, tylko nikt oprócz Ciebie nie nagania na sprzedaż bądź kupno Ecard-u !!!
  • Re: płatni naganiacze Autor: ~stachnic7 [82.115.74.*]
    ...dla mnie spólka jest miodzio. Byłem z Wami od 20 gr z niewielkim pakietem, dzisiaj sie sprzedało po 27 groszy. Życze kupującemu, żeby tez zarobił i był zadowolony.
    pozdrawiam i do zobaczenia.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.