Typowa zagrywka spekulantów - podbijają trochę cenę, żeby ludzie pomyśleli, że będzie dalej rosło i zaczęli kupować a spekulanci wtedy sprzedadzą drogo swoje akcje a potem będzie spadek na 5-10 groszy. Uwierzcie mi to są prawdziwi cwaniacy - nie dajcie się nabrać na ich sztuczki.
Pamiętajcie, że jest kryzys w Grecji i spekulanci zrobią wszstko, żeby odrobić na akcjach to co stracili na obligacjach.
Ja się na to nie dam nabrać i namawiam wszystkich, żeby sprzedawali akcje póki jeszcze jest wysoka cena.
tam pouczac, moze na petrola albo bioton. Tu nie ma spekuly jak na razie a obrot ponad 30 k to zwykly leszcz robi a nie spekulant. Spadaj z tego forum i nie zasmiecaj. Pieniadz lubi cisze, a twoja troska o cudzye pieniadze nie jest mi potrzbna. powiem krotko
wy...laj.
Spekuła się burzy i rzuca bluzgi.
To normalne jak się przejrzy jej niecne plany... ludzie - to tylko potwierdza moją teorię.
Uciekajcie z papiera póki czas!!!
brawo kielbik ty ekspert giełdowy w...laj zydow nam tu nie potrzeba a do moich pieniedzy to h...j ci do tego ekspert sie znalazl z dupy wypadles czy co
ekspercie giełdowy - zapytam Cię... a który spekulant giełdowy ma Ecard ?
znasz takiego.. ?
to z pewnością zarobił......jak kurs spadał bez obrotu
jeśli już to jeśli ktoś kupował po 20 gr podejrzewam że dało radę kupić z 200-250 tyś papierów w tej cenie , i troszkę po 0,21 troszkę po 0,19 zł takze z 300 tyś można było kupić
... ...i co dalej..?
podaż jest nikła , 200 tyś papierów i kurs będzie pod 0,30 zł
jeśli to gra pod wyniki... ale nie wykuczone że weszła jakaś spółdzielnia i pociągnie kurs na poziomy 0,50 gr szybko...,a potem może być gra pod wezwanie..i 0,40-0,50 zł
papier spadał z 0.72 gr teraz kosztuje 0.23 gr