• Z tego co widzę.. Autor: ~u2 [31.62.88.*]
    ...to Ci którzy mają po parę tysięcy akcji nie bawią się w głupoty i poustawiali się od około 30 złotych w górę.Prędzej czy póżniej i tak im to rozbiorą.Zniecierpliwieni natomiast posiadający po "astronomiczne" kilkadziesiąt sztuk poustawiali swoje "batony" właśnie tam gdzie sięga ich wyobrażnia.Arkusz zleceń jest odbiciem wiedzy,wyobrażni i podziałów ze względu na zasoby finansowe.Śmię twierdzić że w gronie przynajmniej piszących na tym smętnym forum intuicyjnie wyczuwam że nasi nadworni ubodzy stękacze gdyby zebrali się razem to pewnie posiadają 30% tego co ja sam.Alleluja i szacun za chęć obserwowania i zajmowania się Broad Gate posiadając 100-500 akcji.Nie znam Waszych oczekiwań ale myślę ze są co nieco kiepskie przynajmniej w moich mimo wszystko skromnych oczekiwaniach.Całuski dla Niki.Nie piszesz ostatnio na mojego maila a te ślipy w których jesteś na fotkach tworzą pewien klimat ale deczko zużyty.Tak czy tak przyjadę tak jak obiecałem.Całuski.
  • Re: Z tego co widzę.. Autor: ~xxx [178.42.93.*]
    Może się mylę, to z góry przepraszam ale ciekawe kto wyciąga kurs... paroma akcjami...czy to Ty?...tak domniemam, bo skoro masz ich aż tyle to stać Ciebie na to...
    Kiedyś Bruce Lee w takim kultowym filmie powiedział takiemu jednemu, który na łódce wymachiwał przed nim łapami "Nie osłabiaj się" ...
  • Re: Z tego co widzę.. Autor: ~do u2 [79.186.43.*]
    wygląda na to ze zakl;inasz rzeczywistość samego siebie pocieszając, bo co innego ci pozostalo, te twoje akcje- zalosne przechwałki.
  • Re: Z tego co widzę.. Autor: ~Niki [77.255.45.*]
    Ktoś cię musiał czymś mocno w głowę uderzyć jak byłeś dzieckiem i doktory nie pomogły. To teraz lecz się na nogi, na głowę za późno.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.