Jest artykuł na stronie 8 w parkiecie ,smietanka z prometu jest coraz bardziej bezczelna ,to tylko u nas w kraju tak kradną ,ze nie mozna im nic zrobic .
mam nadzieję ze ziobrowski za te kłamstwa kradzieże,zostanie ukarany kara nie mniejsza jak akcjonariusze spólki którzy zaufali izns,pti,ziobrowskiemu który nic nie ribił jak jak ukradli miedz pod bydgoszcza za 2mln zł,akcja była sprawnie przygotowana ,kłamstwo na kłamstwie ,a kipny sobie z ludzi robią czy donald tego nie widzi ,wyslijcie liscik do kancelari moze w koncu ktos cos zrobi ,albo telewizja tvn tym sie zainteresuje i pokaze jak ma sie ludzi ktorzy inwestuja na gpw ogladalnosc murowana i przestroga przed złodziejami którym sie dobrze powodzi.
Mozna tak jak w usa złozyc pozew zbiorowy przeciw promet,ze zarzad wprowadzał w bład akcjonariuszy nie informujac o kłopotach finasowuch spólki zwiazanych z krzdzieża towaru ,a potem załozyc sprawe cywilną panu ziobrowskiemu o celowe działanie na szkode spólki.
poczekam na upadłosc jak spólka zniknie z parkietu ,wdedy mozna spokojnie działać ,nikt z was nie odzyska nawet zł,i radze sie wam lepiej zapoznac ze sprawą ,mi akurat są winni za towar ale cześc odzyskałem przed ogłoszeniem wniosu o upadłośc ,ale z tego co tam zobaczyłem to bym nie kupił nawet 1 akcji ,kapuśniak jak jestes chętny do pozwu to podaj emeila .