• Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~marian [83.23.149.*]
    czekać i oddać po 2 albo 1 ? Mitrowski ucieka, o co chodzi ? Przecież on wie najlepiej co w tych zamkniętych cegielniach sie dzieje
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~andrzej [79.191.247.*]
    Chętnie bym uciekł po 4 bo jest taka szansa ale przyjąłem inna politykę inwestycyjna czyli uśredniająca kurs. Ryzyko jest takie ze jak oddasz łyknie animator i po tobie.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~miś [83.10.228.*]
    Sprzedaj. Jak najszybciej. Bo jeszcze ktoś cię ubiegnie. Chętnie kupię w transakcji pozagiełdowej. Ile tylko masz. Podaj priv.
    Trzeba poczekać aż Wiktor Mitrowski się wysypie do zera.Dlatego będzie możliwość zebrać po 3. Nie ustawiajcie się po 4 bo wam zrzuci a tak będzie musiał dać po 3. Jak się go pozbędziemy wtedy pójdzie do góry bo nie będzie miał kto sypać.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Nie chciałbym być złym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że dzisiaj jest ostatnia szansa oddać po 3 grosze.
    Niestety masz racje i to nie wina spółki a Mitrowskiego który się pozbywa akcji. Powiem więcej to możemy faktycznie 2 zobaczyć. Mówię to mając znaczny pakiet akcji. tego zwiększania FF nie spodziewałem się. Pierw było 15 milionów potem 20 następnie 30 teraz 48 a dojdzie do 60 milionów po Mitrowskim jak się wysypie.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~miś [83.10.228.*]
    Po 3 to ja kupię od niego wszystko co ma. Zapraszam do sprzedaży.
    Po 3 tez wezmę mimo że jest nawis podażowy 10 milionów bo przy 3 łatwo się to rozbierze.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~cleo [188.47.245.*]
    Andrzeju, nie zastanawiałeś się, że "ON" mając wiedzę nie sprzedawał wcześniej tylko nagle o teraz "MU" się umyśliło...? poddaję pod rozwagę.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~andrzej [79.191.99.*]
    Też mnie to zastanawia i to bardzo. wydaje mi się tak że spółka idzie na sprzedaż sprzedają pakiet kontrolny wiec chcą odzyskać co się da i Mitrowski wszystkie akcje wysprzedaje wiesz jednak to zbierze 500 tys zł. Poza tym nowy właściciel będzie mógł zebrać akcje z rynku niebywale tanio o sprzedać drogo ponieważ jak kupi zanim dojdzie do nas informacja minie 2 tyg więc czas na zbieranie jest a dobre info kurs wywinduje. I ostatni argument zostaliśmy ubrani i teraz pozostaje nam tylko uśrednianie lub trzymanie. Sprzedaje jeszcze dlatego że przy ostatniej podbitce chętnych nie znaleźli do zbierania
    wtedy mieli plan to wypchnąć jednak rynek czyli my ograliśmy ich . Co o tym wywodzie sądzisz?
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~tomasz600 [81.219.63.*]
    Sądzę że przesadzasz...zwłaszcza z końcówką :)
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~andrzej [79.191.99.*]
    Możliwe ale 2 lata jestem na tej spółce i kiedyś z FF 15 milionów zrobiło się 47 milionów a dojdzie do 60. To oznacza papier jest mocny choćby psychologicznie. Każdy wie co to jest cegła , glina a z tych rzeczy można zrobić mnóstwo rzeczy . Z rynku nie było łatwo zebrać dużo akcji na podbitkę dlatego jedyna metoda ,kurs zaniżyć do maksimum.
  • Re: Sprzedać po 3 gr czy ... Autor: ~lewy [93.105.65.*]
    ...a mi chodzi po głowie .....że może być przejęcie .....ktoś to zbiera i akumuluje na słupach ....kurs zjechany poniżej wartości księgowej , ff temu sprzyja ...i tworzy się okazja ....nie zdziwiłbym się gdyby po Nowym Roku firma była w nowych rękach ....

Nie zarzyna się kury ,która znosi złote jajca !!!!
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.