jak nie ma?
teraz właśnie sprzedaję po kilka kilo na sesji...bez wywyoływania paniki, bez pośpiechu...średnia wejścia poniżej 50 groszy. Dzisiaj puściłem kolejne 8k, zostało mi jeszcze 20k. A niech się motłoch zabija o papier po 1zł ;)
Jak zwykle na spadkach pojawiają sie sami teoretycy i miszczowie.....zadziwiająca regularnosc....ale stosowanie wykresów do tej spólki to naprawde mistrzostwo swiata...
Dla mnie może spadać na ryj, bo już zarobiłem swoje tutaj i tyle hehe teraz mam inne gnioty które pięknie idą :) a uwierz mi że niektórzy sternicy grają tylko pod AT. Poza tym mogę pisać i być teoretykiem kiedy chce i gdzie chce :) eheh
Ktoś tu robi niezły biznes, informuje na forum że sprzedaje i że zostało mu 20 k, po czym tłucze na lewo gdzie popyt rzecz jasna sie cofa, albo ten koleś jest mało rozgarnięty (mozna było sprzedać wszystko we wtorek np. za 1,05 - było 50 k obrotu powyżej zeta) albo co bardziej prawdopodobne to dalszy etap skupu, wszystko co skupuje idzie do skarpety, podaż na zleceniach S jest mizerna i cały czas sie kurczy
a ciekawe ciagle sa te same liczbt zleceń i transakcji kupna.....2690.....2850....2840....i tak od dłuzszego czasu....oczywiscie zaraz miszczowie powiedza ze to ubieranie....ale uzasadnic obrotow nie potrafią.....ze na wzrostach sporo wieksze niz na spadkach....a to trudne przy "ubieraniu"....
nadal chlopaki miszczowie nie widzą tu rękki sternika??....i jego dbalosci nawet o at?...
a ze na dodatek inwestor ciekawy się trafił.....to spolka się robi ciekawa....
No i gdzie są te wszystki mośki, specjaliści od AT? Parę dni spokoju by się przydało, po parę groszy do przodu nie więcej bo znowu się bydło zleci za szybko. Wyleszczyli nerwowych kolesi poniżej złotówki.
Ktoś podtrzymuje kurs (bez dwóch zdań) - w tej chwili powyżej złotówki. Robi to bardzo małymi kwotami (czyli tanio).
Moim zdaniem to jest manewr przed próbą pozyskania z tej spółki pieniędzy: nowa emisja bez pp dla wybranego inwestora? Który to potem spróbuje wywalić po 1,20 zł ?
No faktycznie tragedia bo ktoś utrzymuje kurs powyżej zeta... Chyba ktoś próbował zejść poniżej i się nadział na ukryte kupno. Aby wywalić sporo po 1,2 jak piszerz trzeba by zaleszczyć papier czyli podjechać do minimum 2 - mi się taka perspektywa całkiem podoba :)