ciekawe kiedy i za ile sie sprzeda, bylem tam i powiem wam ze naprawde dobrze sie wszystko prezetuje- osobiscie mam nadzieje ze znajdzie sie klijent i kurs troche podskoczy
TROCHE ? 200,300 % TO JEST TROCHE,TERAZ JEST 0,50 ,A BĘDĄ KUPOWAĆ PO 1,50-2,00 ZŁ. MIAŁBYM KASĘ TO BYM ZGARNOŁ TEGO ŚMIESZNEGO STRASZAKA WARTEGO 9 TYŚ ZŁ.KUPOWAŁEM JAK SPADAŁO OD 1,40 DO O,70 .ŚREDNIĄ MAM WYSOKĄ ,ALE WNIOKI WYCIĄGNEŁEM Z POPRZEDNIEJ INWESTYCJI.( MIAŁEM KREZUS PO 1,65,SPRZEDAŁEM ,BO SPADAŁ ZA 1,35- DO DZIŚ SERCE MNIE BOLI ZA MOJĄ GŁUPOTĘ , I BRAK CIERPLIWOSCI.
Ruch w górę nie jest przypadkowy... podejrzewam , że są blisko sprzedaży Święcic za conajkniej 30 mln.....wtedy można zapomniec o 0,30... prędzej będzie 3 pln!!!!!
Jesteśmy blisko momentu przełamania deweloperskiej dekoniunktury. Polacy uznali, że właśnie teraz najlepiej kupować mieszkanie i jeśli mają za co, to kupują.
W dziesięciu największych firmach deweloperskich sektora mieszkaniowego, które są notowane na warszawskiej giełdzie, łączna sprzedaż mieszkań w pierwszej połowie 2013 r. była o 2 proc. wyższa, niż sprzedaż od stycznia do czerwca 2012 r. Budimex Nieruchomości, Dom Development, Gant, Inpro, JW. Construction, Marvipol, Polnord, Robyg, Ronson i Wikana znalazły klientów, którzy podpisali z nimi umowy na 3494 mieszkania - w porównaniu do 3420 przed rokiem.