• Jesli ryzykowac to nie lepiej LANGLOO Autor: ~GoldenBoy [193.19.165.*]
    Tam akcji jest równiez jak na lekarstwo a firma która wprowadza ta spolke na gielde to ta sama instytucja ktora zajmowala sie ACERO wiec wydaje mi sie ze to wlasnie bedzie brat blizniak i replay. Z reszta widac nikt nie chce tego na razie sprzdawac trzeba tylko umiejetnie po kilku dniach wyskoczyc jestem pewne ze ten tydzien jeszcze caly czas na gornych widelkach a cena moze spokojnie dotrzec w okolice 40-60 zł. Pozdrawiam
  • Re: Jesli ryzykowac to nie lepiej LANGLOO Autor: ~antrob [46.113.183.*]
    wisieć sobie może pytanie kto będzie chciał odebrać akcje od sprzedających na poziomie 40-60 zł niewielu tzn nie mających pojęcia o mechanizmie debiutu na NC,wystarczy popatrzec na MONT, MBP,ACR, DXD zarabuja ci któzywam sprzedaja , zaczekajcie z miesiac i kurs uklepie poziom,bedzie bezpieczne handlowanie
  • Re: Jesli ryzykowac to nie lepiej LANGLOO Autor: ~GoldenBoy [193.19.165.*]
    Dopoki kurs nie pokarze sie na czerwono ze sprzedaza nie bedzie problemow dzis obroty osiagnely juz 380 000 zł przy takim wyniku nie trudno sprzedac akcje ja nie mowie zeby wyrzucac kurs w ostani dzien na ktorym widac wzrosty przy takich spolkach mzona wyrzucic akcje po 20 czy 25 zl jesli bedzie tak roslo i tez moze to byc złoty strzał. Oczywiscie ludzie beda pozniej psiac ak zacznie spadac jaka to nie katastrofa ale prawda jest taka ze krzyczec najglosniej beda Ci ktorzy nie zainwestowali nie sprzedali z zyskiem i za przeproszeniem zal i du... sciska :)
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.