Ilu na koniec sesji ofert kupna akcji Cersanitu ~50 tyś sztuk. Jak widać popyt duży ale nic nie i ma to odzwierciedlenia z podażą . Nie trzeba być orłem aby wyciągnąć prawidłowy wniosek . Nie zdziwiłbym się aby ci sami kupowali i sprzedawali aby od innych kupić po śmieciowej cenie. No cóż trzeba czekać aż zacznie się dziać to jest realizować zamierzony cel spekulantów. Jutro może być na plusie. Cyba że znów będą kombinować.
Jeżeli to ścierwo nie odbije to znaczy, że szeoki rynek słaby i nie ma co się pchać. Co jak co ale to midwig i tu są poważni gracze. Czas pokaże co będzie ale jak to mówią w każdej klęsce jest iskierka zwycięstwa...
Wywalanie tutaj jest na całego.....na 4,70 dawali z ukrytego aż mnie krew zalewała. Trend spadkowy mocny jak mało gdzie a ja dobieram codziennie po trochę. Podstawowy błąd na giełdzie...... ale co mi tam:))
Ostatnia duża zmienność myślę że dobrze wróży, choć emisja wskazuje że w kasie spółki zbytnio się nie przelewa. Cel rekomendacji które ostatnio poszły był raczej tylko i wyłącznie pod wywalanie ale to żadna nowość i nie ma co się dziwić bo to standard na GPW.