Tak jak pisałem w innym wątku, jest to świetna spółka i niedawno przewidywałem 2zł kurs, w niedalekim czasie i co? dziś prawie mamy 2 zł maiłem rację :)
Jednak ja nie wysiadam teraz wcale, po drodze do kupiłem akcji, tak jak grubas (kto wie ten wie) i wycena w granicach 4-5zł, odlecimy w kosmos :)
Podpisanie Listu Intencyjnego
Zarząd Formuła8 S.A. informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj. dnia 26.03 2011 r., w Pile Spółka podpisała List Intencyjny z osobą fizyczną prowadzącą kompleks usług samochodowych w Pile, w ramach której prowadzona jest działalność podstawowej stacji kontroli pojazdów.
Strony Listu Intencyjnego stwierdzają, iż zgodnym ich zamiarem jest zawarcie umowy najmu, bądź kupna stacji kontroli pojazdów wraz z pakietem prowadzonych i innych usług samochodowych przez Emitenta w II kwartale 2012 r.. Do tego czasu Emitent przeprowadzi szczegółowy due diligence wyodrębnionej części kompleksu. Sprzedaż usług dla całego kompleksu samochodowego wyniosła w 2011 r., 1.462.251,00 zł .
Osoby reprezentujące spółkę:
Dariusz Wiśniewski - Prezes Zarządu
A morze cos jest na rzeczy i to nie uszycie ubranek.Zobaczymy jak zakonczy sie sesja,czy kolejnym wzrostem pod jej koniec?
strzała, to choroba wierz mi,
piszesz o tym od miesięcy, wtedy kiedy cena wynosiła 1 zl, kiedy wynosiła zł 1, 20 zł 1,30 zł,..itd, potem okazało sie , że pokazal sie inwestor na 5%, ty nadal ta samą melodie...
nie kupiłes, nie masz, i nie będziesz miał, ale do powiedzenia masz co sesję, znajdz sobie inny obiekt westchnień :)
tutaj będzie bardzo grubo, mówie to ja oloo, a ja wiem co mówię :)
dziś poznaliście siłę waloru totalne zero popytu mam wrażenie że czekacie na cudotwórcę fixingowego żeby mieć pożywkę do waszych wyimaginowanych wizji na przyszłość
nie liczcie na to mówię wam ja strzała a wiem co mówię :)
ty mówisz od miesięcy strzała, a ja mam juz przeszło 70 % na walorze, wyjdę jak bede mniła 1000 %, a ty i ten nowy koles piszcie sobie nadal :)
a 1000% zysku na tej społce będę miał w tym roku, zapisz to sobie i powieś na ścianie :)
nie no pojechałeś po całości nikt tu nie da 1.90 za akcje jak dziś widziałeś a ty piszesz o 1000 % dobre sobie pamiętaj że pierwszy sztuczny popyt miałeś na 1.57 gdybyś chciał chciał sprzedać swoje akcje nie wiem ile ich masz ale sądzę że z chociaż 5k masz to zjechałbyś zceną pon. zeta więc o czym tu mówić zresztą tak jak pisałeś czas pokaże gdzie miejsce tego balona
na Astarcie także widziałem takich niecierpliwych jak ty i tam takze były dni, kiedy nic sie nie działo, i karnet był pusty z obu stron , więc okaże sie za jakiś czas kto ma rację
Ostatnio balon to na Resbudzie widzialem, a tu niewiele trzeba by wysoko poleciec. Sa tacy ktorzy kupuja na minimach, inni zas na maximach i tak zyje gielda, czego dowodem byla ww. spolka. Musi sie cos tu zaczac dziac zeby wzbudzic zaintersowanie "inwesorow" w celu zrealizowania jednego z planow na 2012 rok-o ile jest nadal aktualny.
nie ramzes1978, on nie czeka, on tylko lubi sobie popisać,
jak będzie na kurs na górze będzie milczał, a jak tylko bedzie korekta , to wtedy zaraz się odezwie i napisze: "a nie mowilem" do momentu następnego odbicia, taki to z niego piszący "inwestor"
on nie miał, nie ma, i nie będzie miał walora :),
pogadac lubi :)
Zaniedbałem walor przez ostatnie 5 dni, a perełka wystrzeliła,
Przez najbliższe dni będzie grubo, radzę zapiąć pasy bo nowy dyfuzor do bolidu domontujemy i zmieniamy opony na nowy komplet :)
A do końca kwietnia 5zł widzę :)
Parówa chyba jakieś lody kręci na boku i pakiety latają niezłe, wsiadłem za wczasu i z tematem musze się zgodzić w 100%, akcji na rynku jest niewiele i poziom 3zł można osiągnać w 2 dni :))).
I mamy info. Ale czy sprzedarz akcji przez czlonka zarzadu dla plynnosci to dobry znak? Zapewne lepszy niz info o dodruku akcji w tym samym celu. Co o tym sadzicie? pzdr.
ramzes1978, od momentu wejścia spółki na gielde było to wiadomo, nie czytałeś DI ?
ale czy gość zwalil kurs jak sprzedawał ? nie, bo o ile umiem czytać to podal, że sprzedał po 2 zł, a jeszcze niedawno ktoś tu pisał, że nikt nie da 1,90 zl
i jeszcze jedno, jest to jedna z niweielu spolkej na NC (przynajmniej dla mnie), że główny akcjonariusz nie gra w .... z małymi, mało miałes przykładów jak w d..mieli inni i zwalali kurs, tutaj jest odwrotnie co winno dobrze wrózyć na przyszłość