"Miło nam poinformować, że na VI Festiwalu Kanałów Tematycznych, odbywającym się z okazji Międzynarodowej Konferencji PIKE 2011, w kategorii wydarzenie roku prestiżową nagrodę branżową Tytanowego Oka otrzymała NEXT TV."
Poczytałem dzisiaj sobie trochę o tej konferencji i muszę przyznać, że nie zdawałem sobie sprawy jak prestizowy charakter ma ta nagroda.
Poczytajcie sobie chociażby jakie osoby tam były. http://szerokopasmowapolska.pl/events/35/xxxviii-miedzynarodowa-konferencja-i-wystawa-pike/
Telewizja TVR otrzymała tylko wyróżnienie a jak sie tym chwali http://www.tvr24.pl/index.php/wiadomosc-TVR_wydarzeniem_roku-1074.html
Jak mu nie chciałby stanąć to na wszelki wypadek dwie.Tylko o to mi chodzi!!!! :) Bo potomstwo i tak będzie takie jak on, jeżeli w ogóle będzie :) :) :)
wspolczuje wam takich debili na astro ktorzy podstawiaja 10 k po 5 pln zeby pozniej przed otwarciem wypierd...... baran jakis i tyle dlategojestescie w takim miejscu jak jestescie po dobrych wiadomosciach (PIKE, prestiz)
gwoli wyjasnienia - napisalem to na podstawie informacji od NEXT MUSIC na FB, a ze pora byla juz dosc pozna to mi sie juz myslec nie chcialo, zreszta troche mi sie to kupy przyznam nie trzymalo, ale podzielilem sie informacja
Dnia 2011-10-22 o godz. 14:17 ~debil gieldowy napisał(a):
> gwoli wyjasnienia - napisalem to na podstawie informacji od
> NEXT MUSIC na FB, a ze pora byla juz dosc pozna to mi sie
> juz myslec nie chcialo, zreszta troche mi sie to kupy
> przyznam nie trzymalo, ale podzielilem sie informacja
zostawie to bez komentarza ty taka swiatła osoba ktora kazdego krytukje pisze takie gowno, wprowadzanie inwestorow w blad, zamieniles sie z kutasem na glowy ot co
Żeby było jasne, my nie napisaliśmy na swoim FB, że jesteśmy na Cyfrowym Polsacie. Napisaliśmy, że oglądać nas tam NIE MOŻNA ale program sprawdzić i owszem :) Pozdrawiamy.
CYRK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z małpą d. giełdowym na czele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strona CP jest jakby nie bylo częścia CP i obecnosc na niej, chociazby w postaci programu TV, jest w jakims sensie i obecnoscią na CP, myslenie nie boli prosze państwa ;)
i to rzewnie nad takim up'em ktory co tydzien sie z czyms innym deklarowal, ponoc juz nie ma papieru a dalej tu siedzi i pierdzi. To nie klop mosci panie
Nad czym tak znowu płakać. Info zdementowane - o CP. Martwiłbym się gdyby to Spółka sprzedała taką lipę. Dostali nagrodę, odpalili stronę. Nie wygląda to mz źle. Obrotu nie ma, ale właściciel też nie wrzucił - przynajmniej komunikatów brak a to właściwie jednoznaczne przy tych oświadczeniach, progach i ilościach. Są w TVK Chopin, w PolTV w USA - to jeszcze przed konferencją PIKE. Myślę, że biznes się otworzy własnie po konferencji - w końcu mówili o jesieni.