... ostatni wywiad z Lipką = mówi wyraźnie że poszukuja miejsca pod Olsztynem i będą przenosic zakład ale nie zamykać = nie zamykać , jak ktos uważa że zły papier może sprzedać i nie zawracać sobie głowy tylko ja pytam po co Lipka i Knabe ciagle dokupują "te nic nie warte akcje"
Fakt, z ta sprzedażą jedna wielka ściema :). To akurat pozytywny krok, sprzedaż drogich ziem w samym środku Olsztyna, a zbudowanie mniejszych hal na przedmieściach.
Plusy:
- różnica z sprzedaży i budowy na konto spółki (cena ziemi i wielkość obiektu)
- łatwiejszy transport
- kasa na zakup sprzętu, który zoptymalizuje produkcje
Dnia 2011-10-18 o godz. 10:10 ~mat napisał(a):
> Fakt, z ta sprzedażą jedna wielka ściema :). To akurat
> pozytywny krok, sprzedaż drogich ziem w samym środku
> Olsztyna, a zbudowanie mniejszych hal na przedmieściach.
> Plusy:
- różnica z sprzedaży i budowy na konto spółki
> (cena ziemi i wielkość obiektu)
- łatwiejszy transport
-
> kasa na zakup sprzętu, który zoptymalizuje produkcje
Ty chyba mat z kompapu jerstes czy cos :P
Poza tym ja myślę że dzisiaj w końcu nastąpiło to konkretne wybicie na które wszyscy czekaliśmy i wyjdziemy z trendu bocznego na kompapie. Wybicie konkretne ponad 3,5% wyraźnie przecina linie wyimaginowaną Fibonacciego jednym słowem lecimy do góry jak sam skur.....n ;) a z ciekawostek to nad polske nadciąga układ wysokiego ciśnienia znad Sahary i świąt nie będzie, kompapu nie będzie, policji nie będzie nie będzie niczego. A gdyby zamiast lipki był Ikononowicz to chociaż wesoło by było bo za lipki i tak nie ma niczego, przynajmniej dobrego dla kompapu.....piwa! bo nie mogę patrzeć na tą tragedie i zamrożone moje pieniążki......świąt nie będzie a do komapu warto wrócic na wiosne, jesli wogóle
Widzałem tylko wersję papierową -3 strony wywiad .Bedziech chciał to znajdziesz a warto Poligrafika .pl -na stronach w sieci nie mogę znaleść a miesięcznik kosztuje 12 zł!! Rozprowadzany tylko w prenumeracie.