Witajcie, w ten weekend wyceniłem fundamentalnie spółkę. Npracowałem się trochę. Bralem pod uwagę rozówj, koszty wszelakie, przychód i zysk oraz zmiany w czasie i porównania historyczne. W dnie tej bessy zobaczymy 5.80. To wyszło mi na zasadzie analogii, może byc i 4.20 jak i 6.70 w minimum, ale właśnie 5.80 wynika z rachunków.
Pozdrawiam, JAcek
dobrze ze sprzedałeś, bo dałes komus zarobic więcej. Może Ci wyszło 5,8 (nie wiem na podstawie jakiej metodologii) ale ta społka ma potencjał na 20. I dobrze wiedzą o tym Ci co trzymaja ten papier.
Zbliża się czas zassania pierwszej transzy akcji. Metodą martyngału po 5 transzy w odstępach * % i może znowu tu ponad 100 % zarobię jak za poprzedniej bessy
Pozdrawiam wszystkich zdroworozsądkowych - JAcek
bipromet zostal przejety przez kghm i nie ma juz o niego walki.dlugo sie trzymal i wrocil do macierzy.dobra cena na dobra zdrowa spolke z wynikami ale poziom dywidendy 0.25 zl to stosunkowo za malo.pytanie-kto odbieral mega pakiety po 8 zl od capital parners/pozdro
sprzedalem w sumie 32 tys. :) Do zobaczenia na 2 zl, za 2, 3 lata :) Serdecznie pozdrawiam, zarabiających na tej spółce i tych co wiedzą o co chodzi - JAcek
do konca roku to sobie mozesz pomarzyc o tankowaniu za 2 PLN Biprometu, chyba ze tankujesz samochod na LPG to szybciej bedzie ok 2 PLN. Obstawiam duzą przebitke na kursie BPM, okolice kursu na koniec roku 7-11 PLN. pozdrawiam
golym okiem to ty widzisz to co masz widziec czyli trend spadkowy odwroc wykres i co zobaczysz trend wzrostowy i pytanie czy widzac taki trend wzrostowy to kupowalbys? odwrotnie sprzedawalbys wiec sobie odpowiedz co teraz powinenes robic?? KUPOWAC. zejscie ponizej 4 PLN to typowa pulapka bessy. ja obstawiam na koniec roku dalej przedzial 7-11, biorac FF pod uwage jak ktos zaparkuje ten BIPROMET to nie pusci puki niezle nie zarobi. pozdrawiam