• Opinia - Cerabud Autor: ~4you2them [83.26.114.*]
    Poniżej wkleję opinię gościa , który założył wątek Cerabudu na forum STOCKWATCH

Wysłane: 13 października 2011 21:05:52 przy kursie: 0,05 zł
    jako, że ja założyłem wątek tej spółki
    to napisze co obecnie myślę..
    wg. mojej subiektywnej opinii ta spółka niechybnie zmierza do bankructwa,
    dodatkowo uważam że Wiktor Mitrowski nie posiada akcji Cerabudu
    co do wartości księgowej to wg. mnie cegielnia w Hotyłowie jest mocno zawyżona
    obecne poziomy ciekawe do czystej spekulacji nic więcej...

http://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-1284p2_CERABUD.aspx

nie zaszkodzi poznać opinii innych...
  • Re: Opinia - Cerabud Autor: ~4you2them [83.26.114.*]
    Sprawdziłem co jest w internecie na temat pana Wiktora udziałowca Cerabudu.

http://www.ktokogo.pl/Wiktor_Mitrowski

Wynika z tego ,że ten pan ma 80 wiosen. Nie sądzę żeby sam dokonywał operacji giełdowych. Znając życie ktoś robi to za niego może nawet niekoniecznie musi wiedzieć ,że ma akcje... Ale to jest nieistotne.
    Ważne jest to CZY mogły pójść jego akcje Cerabudu bez komunikatu a było ich sporo?
  • Opinie i ich znaczenie. Autor: ~Ceelofan [83.6.176.*]
    Pewnie , że warto poznać opinie innych i inne od naszych , po to są fora.....ale: ciekaw jestem na jakiej podstawie klient sądzi , że Mitrowski nie ma akcji CER. Miał ich ponad 17 m i nie było żadnego infa o zejściu o ponad 2% nie mówiąc o całości / jeśli cos wie to ze strony Mitrowskiego jest to wał , a z jego strony pełny "insajd". Ja w to nie wierze chociażby dlatego , że CER , Quantum , Noster , Aurika / na przyszłosć / to te same osoby!!! Z drugiej strony poza zacięciem na WZA dot. raportu rocznego / pod rządami poprzedniego zarządu / wnmiki za IIQ2011 OK , raporty bieżace OK / wykazali nawet niezwy wynik finansowy /i podobno restrukturyzacja się udała. Jeśli raporty są "robione" / jak piszą niektórzy /. to znaczy , ze też wał i na to nikt z nas wpływu mieć nie będzie , ani - moim zdaniem - tymbardziej wiedzy / przynajmniej na razie/. Tak więc musicie sobie sami odpowiedzieć na pytanie: czy wierzycie w to co pisze Spółka / OK / czy wierzycie , ze jedno piszą i robią jawne wały!!! Ja uważam i nikogo nie namawiam , że po 3-4 gr przy CWK 0,3-0,4 i na dodatek CZ można to brać!!! I traktujcie tego jako rekomendacji ale jako spokojne podejście do inwestowania w gó....niany walor.
  • Re: Opinie i ich znaczenie. Autor: ~4you2them [83.26.128.*]
    Jeżeli chodzi o robienie przez kierownictwo spółki "wałów" to mam mieszane uczucia .
    Znalazłem stary wpis na forum onetu o panu Mitrowskim udziałowcu Cerabudu.

Forum Onet:

~Wojciech J.
    5 lut 10, 15:54

Właścicielem tej firmy jest oszust skazany prawomocnym wyrokiem!!! Prezes jest tylko osobą podstawioną.
    CERABUD

Uwaga !!!
    ~Dobrze poinformowany
    21 sie 10, 12:03

Potwierdzam,
    ten człowiek jest oszustem finansowym.
    Nie jest to bezpodstawne oskarżenie, a jak nie wierzysz to sprawdź w Łódzkim Sądzie Okręgowym na al. Kościuszki 107/109.
    Dostał 2 lata w zawieszeniu na 5 lat za malwersacje kredytowe.

http://gielda.onet.pl/forum.html?hashr=0&discId=7668872&threadId=65491401&AppID=325#forum:MSwzMjUsMjUsNjU0OTE0MDEsMTkyNTQ5Njg3LDc2Njg4NzIsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==

To może nic nie znaczy a może znaczy b.dużo
  • Re: Opinia - Cerabud Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Napiszę jeszcze raz to co już gdzieś pisałem.
    Utrzymują na siłę 4 grosze do czasu aż się wysypią - a potem puszczą kurs na żywioł.
    Cena spadnie na1 grosz i nigdy już nie skoczy nawet na 2 grosze - bo ten skok o 1 grosz to 100% - a nikt nie kupi po takim wzroście.
    Żadna spółka spuszczona na 1 grosz nigdy, powtarzam nigdy się nie odbiła.
    Oczywiście zaraz odezwą się ubrani w te akcyjki, ale naprawdę nie warto ich słuchać.
    Jeżeli nie sprzedaż teraz, to sprzedaż po 2 grosze - bo później będzie 1 grosz - ale w tej promocyjnej cenie nikt już kupca nie znajdzie.
    Pozdrawiam.
    Oczywiście to jest tylko moja opinia - a pieniądze i decyzje są Wasze.
  • WYPOCINY REDZIA - JEDEN PRZYKŁADZIK / A JEST ICH MNÓSTWO / Autor: ~Ceelofan [83.6.176.*]
    Wypociny Redzia tuż przed odjazdem EPI z 16 gr na 30 gr. Facet jest mistrzem defazy. Jak pisze zwała - to na pewno urośnie , jak pisze o wzrostach / pisał na AGROMIE zaraz spadło / do na pewno zleci.

Rewelacyjny miernik potencjału walora , zawsze jest odwrotnie niż on napisze.

9 groszy coraz bliżej

Autor | redaktor [83.14.170.*] 2011-03-20 10:54
    Zobacz wątki dotyczące Epigon
    Zobacz profil Epigon .
    Niestety.
    I znów miałem rację.
    Ale tu sytuacja jest tak przejrzysta i klarowna, że trudno mieć wątpliwości.
    Do kompletu brakuje chyba tylko, żeby Wam Guru z Krakowa napisał, że rozpoczął się trend rosnący - wtedy spadki od razu przyspieszą.
    No i Sławek mógłby rzucić jakąś analizą w okolicach 5 złotych za akcję.

Autor | redaktor [83.14.170.*] 2011-03-25 09:28
    Zobacz profil Epigon .
    A mówiłem sprzedawajcie EPIGONA po 16gr póki jest okazja

Re: 9 groszy coraz bliżej

Autor | redaktor [83.14.170.*] 2011-03-21 08:20
    Zobacz profil Epigon .
    Sławku rozczarowujesz mnie - to już nie będzie 5 złotych?
    Widzę, że oprócz inwektyw innej argumentacji nie uznajesz.
    A przecież to nie moja wina, że inwestujesz w słabe spółki.
    Jest taka teoria, która mówi, że słabi ludzie inwestują w słabe spółki - dlatego nie obarczaj się winą za swoje nieudane inwestycje - zrzuć winę na geny.
    No i jeszcze jedno - jeżeli potrafisz - to policz. Sprzedajesz teraz po 16 groszy (jeszcze jest szansa) odkupujesz niedługo po 9 groszy - policzyłeś ile zarobisz?
    Postawisz mi za to kawę.
  • Re: Opinia - Cerabud Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Ubrali Cię Celofanie po 30 groszy i masz żal do wszyskich.
    Ale jeżeli przyniesie Ci to ulgę, to pocieszaj się, jaki to jestem omylny - nie wiem tylko w jaki sposób ma to zmniejszyć Twoją stratę na Cerabudzie.
    Jedyny sposób na zmniejszenie straty to sprzedaż po 3 grosze (jeszcze jest możliwość) niż zostanie z niesprzedawalnymi akcjami po 1 groszu.
  • Re: Opinia - Cerabud Autor: ~zlot rączk [86.184.80.*]
    Tyle razy pisalem że ten papier to szmatławiec i nie kupować go za żadną cenę nawet po 1gr. Kiedyś zarobiłem ( straszne to było )dzięki kilku z tego forum ale i oni chyba uciekli z cerka to jedno wielkie oszustwo. Moja decyzja jasna , nigdy nie wchodzić w tego typu smiecie !!!!!!!!!
    A teraz to może ilepej nie sprzedawać a pieniądze albo na straty albo cudem uda się wyjść z małą stratą !!!!!!!!!!!!!
    Ludzie co temu są winni powinni za karę pracować ....w cerabudzie ALE PRZY PRODUKCJI!!! w pasiakach!!!!!!!!!!!
  • Re: Opinia - Cerabud Autor: ~Ceelofan [83.31.216.*]
    Wróciłeś z demonstracji "odurzonych"?????
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.