• ruszamy ze skupem! Autor: ~qz [217.153.71.*]
    jw.
  • Re: ruszamy ze skupem! Autor: ~qz [217.153.71.*]
    jakieś wątpliwości?
  • Re: ruszamy ze skupem! Autor: ~QQQ [81.163.200.*]
    Zarząd jest nie poważny.... Nadaje sie do pisania bajek.....
  • Re: ruszamy ze skupem! Autor: ~klipperek [213.92.155.*]
    pisałem do spółki w sprawie skupu i planów rozwojowych firmy oraz jak zamierza traktować inwestorów i o kurs swych akcji na GPW - czekam na odp.
  • Re: ruszamy ze skupem! Autor: ~fgsahfdhafdashdga [80.245.182.*]
    Nie doczekasz się. Ani skupu ani odpowiedzi. Mam dość długie doświadczenie w temacie. Oni nie mają w zwyczaju nawet odpowiadać na e-maile od dziennikarzy. Kilka dni temu był na pb artykuł, że branża rybna ledwo zipie. Z drugiej jednak strony prezes Seko zapowiedział, że w III kwartale pokarzą zysk. No, ale Seko nie jest zadłużone. Graal wręcz przeciwnie. Naczelny krętacz spółki (dla niewtajemniczonych - Robert W.) oznajmił jakiś czas, że od początku roku spółka podwyższa ceny, a teraz przeprowadzili drugą turę podwyżek. Nie powiem, w sklepach to widać i rybki poszły o jakieś 20-30 % w górę. Powinno się jakoś przełożyć na wyniki, chociaż jak wiadomo III kwartał jest najsłabszy w branży. Pocieszające jest tylko to, że nawet słabe wyniki nie powinny spowodować zbytnich spadków, bo już nie ma gdzie spadać. Co by nie mówić, spółka ma jednak prawie 500 mln obrotu. A wyceniana jest kilkanaście razy niżej. Ja oczekuję, że III kwartał zakończy się w okolicach zera.
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.