• Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: benny_bannassi [195.225.68.*]
    AGROMA: Raport miesięczny za wrzesień 2011 r.
    Notowania

Zarząd Agroma S.A. przekazuje raport za wrzesień 2011r.:

1. Informacje na temat wystąpienia tendencji i zdarzeń w otoczeniu rynkowym emitenta, które w ocenie emitenta mogą mieć w przyszłości istotne skutki dla kondycji finansowej oraz wyników finansowych emitenta.

We wrześniu Agroma S.A. osiągnęła rekordowe przychody ze sprzedaży w wysokości 5.830 tys. złotych, co wobec 830 tys. zł osiągniętych we wrześniu ubiegłego roku, stanowi wzrost o 602% w porównaniu rok do roku.
    Marża brutto we wrześniu 2011 r. wyniosła 1.384 tys. złotych wobec 290 tys. złotych we wrześniu 2010 roku, co stanowi wzrost o ponad 370% w porównaniu rok do roku.
    Spółka rozpoczęła realizowanie zamówień na dostawy sprzętu na sezon jesienny. Są to głównie: rozdrabniacze do gałęzi, odkurzacze do liści, piły i pilarki oraz myjki ciśnieniowe. Do odbiorców dotarły już pierwsze odśnieżarki.
    Poza wymienionymi - w ocenie Spółki - nie wystąpiły w otoczeniu rynkowym emitenta wydarzenia, które w istotny sposób wpłyną na wyniki finansowe.
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: ~Yaro [46.21.222.*]
    Hmmm no faktycznie, jak będę miał jakąś wolną gotówkę i nadal będzie okazja to się podpinam...
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: ~as [83.4.63.*]
    strasznie mało tu się dzieje..
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: ~grob [195.225.68.*]
    Myślę że teraz już tylko do góry:)
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: ~egzorcysta [95.41.124.*]
    benny jak wytrzymasz to za agromę pojedziesz dookoła świata tokio bora bora wyspy towarzystwa tahiti australia hawaje san frencisko londyn i do domu zobacz logostour ja z nimi latam ostatnio zaliczyłem chile argentyna brazylia urugwaj dziewczynki w rio palce lizać te z karnawału jestem z dwoma na zdjęciu zostawie to na scianie dla wnuka zostaw czas czasowi daj emaila to ci poślę fotki mój mail jest na egzorcysci.prv.pl
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: benny_bannassi [195.225.68.*]
    Witaj Egzorcysta:)Wysyłam Ci meila kfiatek28@o2.pl Mam nadzieje że masz rację co do agromy:)
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: benny_bannassi [195.225.68.*]
    Dziwne ruchy na papierku co myślicie?
  • Re: Wzrost przychodów o ponad 600%.... Autor: ~rasputin [87.99.44.*]
    Ja się nie dziwię, w końcu te [url=http://ogrodosfera.pl/odsniezarki]odśnieżarki[/url] są naprawdę dobre :)
[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.