Opuścić tonący okręt i poszukać innych perspektywicznych spółek.
Ja wychodziłem po 6,5,4 gr ze stratą i wszedłem w Nicolasa. Premiera gry wyczekiwanej od 2 lat - 21.11, codziennie nowe infa, kurs uwalony z 18 na 12-13 gr , teraz trwa zbieranie, do premiery x2 może x3, pamiętacie co było z Wiedźminem ? wzrost 700%
proponuję przemyśleć
Wychodziłem z Cerabudu po sprawdzeniu co się dzieje w cegielniach i co z majątkiem.Wystarczy wykonać parę telefonów, to nic nie kosztuje, a macie jasność, ostatnie co można robić to kierować się forum
Właśnie,tu kur..a nikt nic sensownego nie powie
tylko że telefon kur..a wykonał,i że jest do dupy.
walcie się na ryj,naganiacze,nasrało was na maxa.
Ja tam poczekam do raportu,mam was w d..pie:))
kol ponawiam pytanie, mozesz w skrocie powiedziec co sie dzieje ze spolka i majatkiem co wywnioskowales po twoim telefonie i btw mozesz podac ten numer na priv?
To wróży bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzobardzo bardzo bardzo bardzo dobrze czekam na to od dłuższego czasu i na wczasy w przyszłym roku już się cieszę
Będziesz miał wakacje - pod namiotem w ogrodzie, a może i na to Tobie nie starczy
Dowiedz się sam czy jest produkcja ? czy jest zabezpieczony majątek ? czy jest komornik ? czy mają prąd ? i wiele iinych pytań np. płace
Doradzałem Wam w październiku jak odrobić, to spójrzcie teraz co się dzieje z kursem Nicolasa, a gdzie bankrut Cerabud
Do premiery 2 tyg. do demo 1 tydzień - wzrosty
A dzisiaj + 25%
z gowna w gowno sie nie wchodzi. Macie IPO czy teliani , nie mowiac juz o magmie czy jago wczoraj. Dzieki magmie zakupilem dzis "mały" pakiecik po 4 gr naszego truposza cerka
Czyli tak jak przewidziałem, o czym Was zresztą ostrzegałem - na Św. Mikołaja dostaniecie prezent.
Cerabud będzie po 1 groszu. I tak jak pisałem, nigdy z tego się już nie podniesie. Niestety.